Plantronics BackBeat GO 3

725,00 kr. 580,00 kr.
Udsolgt
SKU
204350-05

OBS!

 

UDGÅET. Her kan du kan finde lignende musik headset fra Plantronics.

Eller kontakt os for hjælp til at finde det rigtige produkt.

Slip musikken løs
Plantronics BackBeat GO 3 giver dig en detaljeret og levende musik i ørerne og gør samtidig din mobil fri for ledninger. Så kan du bare koncentrere dig om at slippe musikken løs uden besvær.

De specielt konstruerede højtalere med digital lydbehandling gør BackBeat GO 3 til en unik oplevelse. Plantronics har brugt deres verdensførende ekspertise i lyd til at designe og konstruere de diskrete og kraftfulde Bluetooth høretelefoner helt fra bunden. Resultatet er en musiklyd i verdensklasse.

Med særlig vægt på et godt fit og en høj komfort giver de fleksible og tætte ørepropper en helt igennem god oplevelse, når du har høretelefonerne i ørerne. Du har hele tre størrelser at vælge imellem, så du kan finde den form, der passer perfekt til dig og kan opleve en stor musik med lav støj fra omgivelserne.

Behold mobilen i lommen
Det er med tankerne fri for irriterende ledninger, at du kan sætte BackBeat GO 3 i ørerne. De forbindes med din mobil via trådløs Bluetooth, og rækkevidden på op til 10 meter giver dig rigeligt med bevægefrihed, uden signalet falder ud.

Med den indbyggede kontrol på selve høretelefonerne kan du nemt styre afspilning og lydstyrke ved et simpelt tryk på en knap. Du kan endda også bruge det som et Bluetooth headset med den støjreducerende mikrofon, som sidder velplaceret til at fange, hvad du siger i bedste kvalitet - så kan du beholde mobilen i lommen.

Batteriets holdbarhed giver dig op til 7 timers uafbrudt musik, og det er nemt at genoplade. Bare sæt dine BackBeat GO 3 til strømmen via det medfølgende kabel.

Du kan nemt holde dine høretelefoner opdateret, indstille sproget og vælge dine tilsluttede enheder ved at downloade den gratis BackBeat GO 3 Companion app til din mobiltelefon.

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.