Plantronics BackBeat FIT

875,00 kr. 700,00 kr.
Udsolgt
SKU
206004-05

Plantronics BackBeat FIT leverer den styrke og holdbarhed, der opfylder dine krav til den udfordrende løbetur. Materialerne er i slidstærke og fugtsikre militærstandarder og giver headsettet fuld beskyttelse mod regn, vind og sved.

Holder til al træning
Plantronics BackBeat FIT, Stealth Green er et robust og stabilt headset, der gør enhver udfordring til en leg, lige meget hvor hårdt du presser det. Nakkebøjlen leverer en sublim komfort, mens den styrker headsettets balance, og ørestykkerne sidder fast for enhver pris. Du kan bruge dit BackBeat FIT headset til sport i alle slags vejr, da det modstår både vand, vind, støv og sved, når du bryder rekorder på løberuten.

Det er vigtigt, at din sikkerhed er høj, når du løber i trafikken. Derfor er headsettet udstyret med en tydelig refleks, der gør dig nem at se for enhver, også når du er ude på træningstur i mørket. Samtidig er ørestykkerne indrettet til ikke alene at sidde fast, men også at give dig overblikket over dine omgivelser, mens den motiverende musik blæser dig afsted.

Kraftfuld trådløs topkvalitet
Høj kvalitet i musiklyden giver dig god energi til at give det allerbedste, du har lært. Derfor har Plantronics lavet et fitness headset i allerhøjeste kaliber, hvad angår lydkvalutet. Rig bas og sprød diskant fylder dine øregange med vellyd, der giver god rytme og bevægelse i kroppen, så du selv kan levere 110 %.

Med trådløs Bluetooth har du friheden til at bevæge dig overalt, både på løbeturen og i træningslokalet. Det effektive batteri holder dit trådløse headset kørende uafbrudt i op til 8 timer. Ved at downloade den tilhørende app på din mobil kan du holde dit BackBeat FIT opdateret, så det altid er fyldt med den nyeste og bedste software.

Når folk er ude efter at få fat i dig, kan du nemt svare telefonen uden at skulle have den frem. Med en indbygget mikrofon kan BackBeat FIT tage opkaldet for dig. Du kan kontrollere både opkald, lyd og musik direkte på headsettet, så du kan lade mobilen ligge, hvor den er.


Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.