Plantronics BackBeat FIT

695,00 kr. 556,00 kr.
Udsolgt
SKU
206002-05

Plantronics BackBeat FIT, Sport Grey går hverken på kompromis med lyd eller komfort, heller ikke når du presser det til det yderste. Det er resistent mod både vand og støv og klarer både stød og tryk, mens batteriet holder din workout igennem med op til hele 8 timers batterilevetid.

Holder til al træning
Plantronics BackBeat FIT, Sport Grey tager udfordringen op og præsterer bedre og bedre, jo hårdere du presser det. Headsettet er testet udførligt for at kunne klare ekstreme forhold og holder både vand og støv ude, mens det nemt kan modstå de knubs, du skulle udsætte det for, når du træner allerhårdest. Den fleksible nakkebøjle er både stærk og blød, mens ørestykkerne er konstrueret specielt til at sidde endnu bedre fast end noget andet headset. De bliver i dine ører, ligegyldig hvad du udsætter dem for, mens du løber eller dyrker fitness.

Din sikkerhed kommer i første række, og derfor er BackBeat FIT designet i en sølvrefleks, der nemt kan ses af alle i mørke. Ørestykkerne er desuden ikke kun skabt til  at sidde fast, men de lader dig også følge med i dine omgivelser, mens du omgiver dig selv med fantastisk musikkvalitet i øregangene, så du altid ved, hvad der sker omkring dig.

Kraftfuld trådløs topkvalitet
Musikkvaliteten betyder noget, når vi skal motivere os selv til at præstere det yderste. Derfor har Plantronics spækket headsettet med den bedste lydteknologi, du kan få for pengene og størrelsen. Du får en fantastisk balance mellem detaljerig diskant og kraftfuld bas, der også kan mærkes af dig, der elsker bastung musik til din workout.

Frem for alt er BackBeat FIT et effektivt Bluetooth headset med op til 10 meters trådløs rækkevidde. Det giver dig friheden til at slippe for irriterende ledninger og at lægge din mobil der, hvor du helst vil have den, når du skal fokusere og undgå distraktioner.

Med den indbyggede mikrofon er du altid klar til at tage opkaldet med headsettet uden af skulle have fat i din smartphone. Du besvarer med et enkelt tryk på venstre øre, og du lægger på igen med et tryk på samme knap. Du styrer derudover din musik nemt og intuitivt med trykknapper til play/pause, lydstyrke og spole mellem numrene på din playliste.

Du har intet mindre end 8 timers batterilevetid, så du altid kan nyde god musik i dine ører, selv under de længste træningssessions. Du kan altid holde dit Plantronics headset opdateret med den nyeste firmware ved at downloade den medfølgende app på din smartphone.


Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.