Plantronics BackBeat FIT

695,00 kr. 556,00 kr.
Udsolgt
SKU
206001-05

Plantronics BackBeat FIT, Power Blue leverer det ultimative, når du udfordrer dig selv mest under løbeturen og træningsprogrammet. Det er både støv- og vandafvisende, og med en batterilevetid på hele 8 timer holder det længere end selv den hårdeste maraton.

Holder til al træning
Plantronics BackBeat FIT er det holdbare og stabile headset, der aldrig glipper, selv når du udfordrer det og dig selv allerhårdest. Den bløde, fleksible nakkebøjle er bygget i overraskende solide materialer, og de stabiliserende ørestykker i ørerne er bygget specielt til at sidde fast under alle slags forhold. Headsettet er testet til ekstremerne mod vand- og vindforhold, så du kan svede løs uden nogen risiko for teknisk nedbrud.

Din sikkerhed, når du løber, er højeste prioritet. Derfor er BackBeat FIT Power Blue designet i en reflekterende blå farve, der gør dig synlig over for omverdenen. Samtidig sidder ørestykkerne ikke kun fast, de giver dig også overblikket over dine omgivelser, mens musikken spiller, så du altid ved, hvad der foregår omkring dig.

Kraftfuld trådløs topkvalitet
Du kræver den bedste musikkvalitet, når du skal holde motivationen i top. Derfor har Plantronics spækket BackBeat FIT med den bedste lyd, du kan forestille dig i et løbeheadset. Med den rige bas og sprøde diskant har du vellyd for alle pengene, når du har allermest brug for den.  

Den trådløse Bluetooth giver dig den ultimative frihed, når du skal bevæge dig rundt, eller når du foretrækker at lægge mobilen fra dig i træningslokalet. Med den indbyggede mikrofon er du endda klar til at tage alle opkald, der skulle komme din vej, uden du skal række ud efter telefonen.

Du besvarer nemt samtalen og lægger på med et lille tryk på den dedikerede opkaldsknap, og med musikkontrollen kan du både styre lydstyrke og spole frem og tilbage på din playliste uden at skulle have mobilen frem.

Med det effektive batteri holder BackBeat FIT mindst lige så længe som dig, og du kan høre musik uafbrudt i op til 8 timer. Download den tilhørende app på mobilen, så du nemt og enkelt kan opdatere firmwaren i headsettet til den allernyeste.


Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.