Plantronics BackBeat FIT

695,00 kr. 556,00 kr.
Udsolgt
SKU
206005-05

Med Plantronics BackBeat FIT, Black Core kan du udfordre dig selv til det yderste uden at gå på kompromis med hverken komfort eller lyd. Headsettet modstår både støv og vand, og batteriet holder til op til 8 timers vedvarende brug. Nok til selv den hårdeste maraton.

Holder til al træning
Plantronics BackBeat FIT giver dig muligheden for at udfordre dig selv endnu hårdere end før. De slidstærke materialer er testet ud i ekstremerne mod vand og vejr, og headsettet klarer nemt alt fra regnskyl og blæst til sved. Nakkebøjlen er blød og fleksibel, mens ørestykkerne er designet specielt til at blive siddende, ligegyldigt hvad du kan finde på at udsætte dem for under løbeturen eller i fitnesslokalet.

Det er vigtigt, at du er i sikkerhed, når du løber - især i mørke. BackBeat FIT, Black Core er skabt i sort og grøn med et letgenkendeligt reflekterende bånd, så du altid bliver set tydeligt, selv i mørke. Derudover er ørestykkerne konstrueret med dit overblik for øje, og de sørger for, at du kan høre verden omkring dig, samtidig med at musikken spiller rent og tydeligt igennem.

Kraftfuld trådløs topkvalitet
Din motivation bliver styrket af musik i topkvalitet. Det forstår Plantronics, og derfor har de lagt meget arbejde i at give dig netop den lyd i verdensklasse, du skal bruge for at give det ekstra. Du får den perfekte balance mellem rig bas og detaljeret diskant, som kun de allerbedste headset i prisklassen kan levere.

Du har desuden komplet trådløs frihed med op til 10 meters Bluetooth rækkevidde. Så kan du frit bevæge dig rundt og lægge mobilen fra dig, når du træner i fitnesscenteret.

Du kan med den indbyggede mikrofon tage alle telefonsamtaler uden at skulle have mobilen frem. Med et enkelt tryk på svarknappen tager du opkaldet direkte på dit headset, og med den samme knap lægger du på igen. Du styrer desuden musik og streaming nemt og intuitivt med de dedikerede kontrolfunktioner, hvor du kan skrue op og ned for lyden, sætte musik på play eller pause eller spole mellem numre på din helt egen favoritplayliste.

Det effektive batteri giver dig intet mindre end op til 8 timers brug, og ved at downloade den tilhørende app på din mobil kan du nemt holde dit BackBeat FIT opdateret med den allernyeste software.


Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.