Plantronics BackBeat FIT 500 Teal

879,00 kr. 703,20 kr.
Udsolgt
SKU
210701-99

Plantronics BackBeat FIT 500 er et on-ear headset skabt til dig, der vil have musikken uden på ørerne, når du træner. Med en dyb og rig lyd, et svedresistent design, der bliver siddende og en batterilevetid på helt op til 18 timer er du klar til de næste mange dages workout.

Træn bedre med musikken på øret
Plantronics BackBeat FIT 500 er et on-ear træningsheadset skræddersyet til aktiv livsstil med træning og motion uden at gå på kompromis med musikken. P2i nanocoating og 18 timers batterilevetid gør headsettet mere end i stand til at løbe et maraton, hver gang du tager det på.

Du kan med BackBeat FIT 500 nemt svede det ud, når du træner. Med sin IPX2 certificering beskytter headsettets ydre mod regn og sved, så du kan presse dig selv uden at skulle tænke på, om dine høretelefoner kan følge med.

To 40 mm drivere sørger for at levere en rig og detaljeret lydoplevelse med masser af tryk på bassen, når du skal holde tempoet og klare definitioner i diskanten, når du vil opleve detaljerne i musikken.

Med komforten i fokus
Plantronics BackBeat FIT 500 vejer kun 155 gram og er polstret med blød memoryskum og kunstlæder på ørepuderne, så de sidder behageligt på hovedet, lige meget om du bare skal en tur til købmanden, eller du syrer til på løbebåndet.

Forbind nemt headsettet til mobilen via Bluetooth, og med Multipoint Bluetooth kan du parre det med op til to enheder samtidig og otte enheder i alt. Du kan også bruge det medfølgende 3,5 mm lydkabel, hvis du skulle foretrække det, eller batteriet kører på sidste blus.

Du kan bare beholde mobilen i lommen. BackBeat FIT 500 har en indbygget mikrofon, der gør dig i stand til at tage alle samtaler uden at skulle have din smartphone frem. Med kontrollen på høretelefonerne kan du også med et enkelt tryk besvare opkald og lægge på, justere mikrofon og lydstyrke samt springe imellem numre. Du kan også tænde for telefonens stemmestyring.

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.