Flere visninger

Plantronics BackBeat FIT 350 Black

620,00 kr ( 496,00 kr. Ekskl. moms )

PRODUKTET ER UDGÅET

Brand: Plantronics

Lagerstatus: Ikke på lager

Varenummer: 212343-99
Color: 3

Beskrivelse

Detaljer

Giv lyd til din træning
Plantronics BackBeat FIT 350 leverer en rig og detaljeret lyd til dine træningssessioner, så du kan holde motivationen oppe, når du har mest brug for det. De indbyggede 6 mm drivere og eartips, der effektivt holder støjen ude, leverer sammen en fordybende musikoplevelse, der holder dig engageret,  når du skal løbe det ekstra stykke.

Du bevæger dig ofte, og headsettet skal blive. Derfor er høretelefonerne udstyret med stabiliserende vinger og ørekroge, der sikrer, at dit BackBeat FIT 350 bliver siddende, hvor det skal.

Et headset der holder
Plantronics BackBeat FIT er udstyret med en batterilevetid, der kan udholde de fleste strabadser. Med op til 6 timers musik på en enkelt opladning gør du ikke ned på udstyret, og hvis du har brug for batteri hurtigt, kan du på kun et kvarter tanke en hel times lyttetid.

Headsettet holder med sin vand- og svedtætte IPX5 certificering nemt til, at du presser dig selv, både inde og ude. Den specielt sportsvævede snor minimerer friktion og irritation mod din hud og gør dig synlig i mørke. Så du kan altid træne overalt, inde som ude, og selv i regn og fugt. Og med en vægt på kun 15 gram sidder det næsten så diskret, at du slet ikke mærker, at det er der.

Headsettet har desuden en indbygget mikrofon og kontrol, så du kan besvare opkald, når nogen ringer, uden du skal have mobilen frem. Du kan tilmed styre musikken og justere lydstyrken - bare med et tryk på en knap.

Levering og Betaling

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi modtager følgende kreditkort som online betalingsmiddel:

visa mastercard

Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.