Plantronics BackBeat FIT 3100 Black

1.165,00 kr. 932,00 kr.
Udsolgt
SKU
211855-99

Slip kræfterne løs med Plantronics BackBeat FIT 3100, et 100 prc. trådløst Bluetooth headset. Det ultrastabile vand- og støvresistente design er perfekt til dit aktive liv og workout i al slags vejr, og med Always Aware™ ørepropperne kan du høre musik i topklasse uden at miste overblikket over verden omkring dig.

Slip kræfterne løs
Plantronics BackBeat FIT 3100 gør dig endegyldigt fri af ledninger med sit true wireless Bluetooth design. Sæt dem i ørerne og mærk friheden, hvad end det er til din aktive udendørs træning, eller det er på vejen ned til købmanden.

Det IP57-certificerede vand- og støvresistente design gør dig i stand til at løbe til beatet i alle slags forhold, sommer og vinter. Høretelefonerne leverer op til 5 timers intens workout på en enkelt opladning, og for at give dig endnu mere energi, har det medfølgende etui to ekstra hele opladninger, så dit BackBeat FIT 3100 altid er klar på at møde udfordringerne.

De trådløse høretelefoner vejer med sine 22 gram næsten ingenting, og med secure-fit og Always Aware™ ørepropperne bliver det siddende, når du bevæger dig, mens du kan høre omverdenen omkring dig, selv når bassen pumper i øregangene.

Perfekt kommunikation med mobilen
Du kan roligt fortsætte træningen uden at skulle have mobilen frem. Ved at installere BackBeat-appen på din mobil kan du få hurtig adgang til en hel række funktioner, du normalt skulle bremse helt op for at finde. Sæt et stopur i gang, start timeren eller sæt gang i din favoritplayliste med et enkelt eller to tryk på høretelefonen.

Med den indbyggede mikrofon kan du endda tage opkald uden at hive telefonen op af lommen. Du kan naturligvis både besvare og lægge på og justere lydstyrken direkte på headsettet, ligesom du nemt kan skifte mellem numre på playlisten.

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.