Plantronics BackBeat FIT 2100 Black

775,00 kr. 620,00 kr.
Udsolgt
SKU
212200-99

PRODUKTET ER UDGÅET

Indtag verden udenfor
Plantronics BackBeat FIT 2100 er skabt til dig, der stiller ekstra høje krav til de høretelefoner, der skal passe til dit aktive liv med udendørs motion og træning. Slip energien løs og bliv fri for ledninger med Bluetooth tilslutning til din smartphone.

Med sin IP57 certificering er headsettet fuldt beskyttet mod al det snavs, vand og sved, du skulle sende i dets retning. Og med op til 7 timers trådløs musik på en enkelt opladning, kan du give hele ugens træning den ultimative rytme i ørerne, ligegyldigt hvordan vejret er udenfor.

Headsettet er skabt til at sidde ekstra stabilt og komfortabelt med den lette nakkebøjle, ørekroge og secure-fit ørepropper, der bliver siddende, også når du har fart på. Ørepropperne giver dig desuden overblikket over dine omgivelser med deres Always Aware™ design, som lader dig høre verden rundt om dig, og med en reflekterende overflader er du altid synlig - også når solen er gået ned.

Perfekt kommunikation med mobilen
Du behøver ikke at stoppe træningen for at sætte gang i tingene. Med BackBeat-appen på telefonen kan du sætte dit BackBeat FIT 2100 headset til at udføre funktioner, der normalt ville kræve, at du skulle have mobilen ud af lommen. Med et eller to tryk kan du starte stopuret, sætte en timer, starte Siri eller Google Now eller endda sætte din yndlingsplayliste i gang.

Du kan endda tage telefonen med dit BackBeat FIT 2100. Indbyggede mikrofoner gør dig i stand til at tage opkaldet uden at skulle have mobilen op til øret, og du kan naturligvis også besvare og lægge på med et enkelt tryk, samt justere lydstyrken eller skifte mellem numre på din playliste.

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.