Philips SpeechExec Pro Transcribe

1.179,00 kr. 943,20 kr.
Udsolgt
SKU
LFH4500/03

Philips SpeechExec Pro Transcribe er din vej til en hurtig transskribering med en strømlinet håndtering af dikteringsfiler. Du kan kontrollere lydfilen uden at skulle skifte mellem afspiller og tekstbehandlingsprogram, så du kan skrive løs uden afbrydelser. Med automatisk opsætning ved du altid, hvilke diktater der ligger i din opgaveliste, og du arkiverer altid færdige diktater sikkert og nemt i den rigtige mappe.

Giv transskriptionen et boost
Med Philips SpeechExec Pro Transcribe er du allerede fra start i gang med en både hurtigere og mere effektiv transskription. Du har fuld kontrol over afspilningen af lydfilen, mens du transskriberer i tekstprogrammet, og du behøver ikke skifte mellem vinduer mellem programmerne. Derfor kan du taste løs, mens du problemfrit bruger tastaturgenvejene til at skifte mellem at afspille, sætte på pause og spole frem eller tilbage. Du kan med fordel også bruge en Philips fodkontrol for at give hænderne endnu mere fri til at skrive.

Workflow og sikkerhed der går hånd i hånd
Med SpeechExec Pro Transcribe har du muligheden for automatisk at modtage nye diktater og have kontrollen over ventende opgaver, så du hele tiden har overblikket over, hvilke filer der skal transskriberes. Du kan også se optagelser med høj prioritering, så du sikrer dig, at du tager de vigtigste opgaver først. Softwaren er indrettet til at give dig hurtig kontrol over mange opgaver på samme tid, så du altid kan have gang i så mange diktater, som du ønsker uden at miste overblikket. Når du er færdig med diktatet, gemmer programmet det automatisk i den rette lagringsmappe, så du altid vil kunne finde det frem, og med muligheden for backup har du altid en ekstra sikkerhedskopi.

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.