Philips SpeechExec Pro Dictate

1.179,00 kr. 943,20 kr.
Udsolgt
SKU
LFH4400/03

Philips SpeechExec Pro Dictate er din smarte løsning til digital diktering. Du får en lang rækker muligheder for at gøre dine diktater endnu mere præcise med udvidet redigering af lydfilen, vedhæftning af filer og uddybende kommentarer. Med automatisk opsætning kan du videresende diktaterne til de rette sekretærer, så din arbejdsgang bliver både lettere og mere effektiv.

Giv din diktering et boost
Philips SpeechExec Pro Dictate gør dig i stand til at udnytte potentialet ved digital diktering maksimalt. Med et væld af værdifulde funktioner vænner du dig lynhurtigt til at diktere mere flydende, præcist og effektivt. Du har komplet mulighed for at skræddersy diktatet ved at redigere frit i det, indsætte uddybende kommentarer og informationer, vedhæfte filer, angive diktattype og prioritere ekstra vigtige diktater.

Workflow og sikkerhed der går hånd i hånd
Med automatisk opsætning kan du nemt og enkelt bestemme, hvem der skal modtage dine færdige diktater og hvor de skal gemmes, og hvordan de skal sendes. Du kan derved sikre dig, at de rigtige sekretærer får de rigtige opgaver, og du kan endda kryptere de særligt følsomme diktater, så de er sikre. Du har mulighed for at få en backup oveni, så ingen vigtige informationer går tabt. SpeechExex pro holder sig konstant automatisk opdateret, så du altid har adgang til de nyeste funktioner.

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.