Philips SpeechAir 2

4.669,00 kr. 3.735,20 kr.
Udsolgt
SKU
PSP2100/00

Philips SpeechAir 2 med indbygget Wi-Fi gør det nemt at dele dine diktater og du får optagelser i høj kvalitet. Philips diktafonen er robust designet til at klare sig i mange brancher og anbefales til både læger, advokater og lignende erhverv med behov for sikker opbevaring af data.

Philips SpeechAir2 er en moderne diktafon, som leverer en intuitiv brugerflade og et design i høj kvalitet.

Klare optagelser
SpeechAir 2 har tre indbyggede mikrofoner, som sørger for dine optagelser, bliver lagret i bedste kvalitet. Denne Philips diktafon egner sig derfor både til at tage notater på kontoret og på byggepladsen, samt optage samtaler i jeres møderum.

Bygget til lidt af hvert
Overfladen på Philips SpeechAir 2 er udført i antibakterielt materiale, så den nemt kan rengøres og bruges i sterile miljøer på hospitaler og klinikker. Diktafonen er ligeledes bygget af et solidt materiale, så den kan tåle lidt af hvert, når man f.eks. har den med rundt på byggepladsen til inspektion.
Batteriet holder ligeledes op til 20 times optagelse og SpeechAir 2 er nem at oplade i den medfølgende docking station. Skærmen er lavet af hærdet Gorilla glas og har et nemt og overskueligt farve display.

Deling af optagelser ingen hindring
SpeechAir2 har indbygget Wi-Fi, hvilket gør det nemt at dele dine diktater uanset hvor du er. Du kan sende dine optagelser direkte og sikkert op til skyen i din SpeechLive konto, og herved vil dine kolleger straks have adgang til at kunne afskrive dine noter, møder, journaler og interview direkte uden at skulle vente på, at du først kommer i nærheden af en computer for at kunne tømme din diktafon.

Sikkerheden i top
Arbejder du med personfølsomme data, så er Philips SpeechAir 2 en nem og god løsning til at beskytte dine optagelser. Diktaterne ligger lagret med 256 bit AES kryptering og diktafonen kan låses med pinkode, kodeord eller kodemønster.

Hvad er der i kassen?
Philips SpeechAir Smart Voice Recorder, Docking Station, 2 USB- kabler, strømforsyning og quick start guide.

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.