Philips SMP 4000 SpeechMike Premium Air

3.349,00 kr. 2.679,20 kr.
På lager
SKU
SMP4000/00
   

Philips SMP 4000 SpeechMike Premium Air gør dig fri for ledninger, når du skal diktere enkelt, hurtigt og professionelt på computer. Med en trådløs rækkevidde på op til 10 meter og en støjreducerende mikrofon til talegenkendelse har du det perfekte redskab til indtaling af f.eks. patientdata. SMP4000 betjenes med trykknapper.

Dikter direkte på computeren
Philips SpeechMike Premium Air SMP4000 leverer en sikker og nem diktering direkte på computeren, når du skal dokumentere hurtigt og enkelt. Nyd godt af Plug&Play funktionaliteten, der gør dig i stand til at diktere direkte i dit system uden yderligere installationer.

Enheden er bagudkompatibel med langt de fleste dikteringsprogrammer, så der er ingen grund til at opdatere software. Det betyder, at du med lethed kan indtale diktater, redigere i dem og sende dem til enten transskription eller talegenkendelse i din eksisterende dikteringsløsning.

Med den indbyggede touchpad på diktafonen giver Philips SMP 4000 dig en endnu mere effektiv betjening. Du skal ikke jonglere med både diktafon og mus, da du kan kontrollere din computer med én og samme enhed. Du har endda fire frit programmerbare funktionsknapper, som kan indstilles til at åbne den genvej, du bruger allermest, så du kan skræddersy din Philips diktafon til din egen brug.

SMP4000 er lavet til dig, der foretrækker at diktere med trykknapper, og du har nem adgang til at optage, pause, spole og afspille med et enkelt tryk med tommelfingeren.

Ingen støj på linjen
Mikrofonen er designet til at optage din stemme tydeligt og rent, mens den sorterer al støj fra. Den er frit ophængt mellem elastiske bånd i stedet for at sidde fastmonteret i diktafonen. Derved undgår du, at den opfanger larm fra din håndtering af diktafonen, og det indbyggede pop-filter sørger sammen med den optimerede struktur på mikrofongitteret for at frafiltrere forstyrrende støj og forvrængning, når du indtaler.

Det gør diktafonen ideel til bl.a. talegenkendelse, som kræver ren og uforstyrret lyd i optagelsen. Hvis du anvender sekretærer til afskrivning, betyder en ren optagelyd desuden hurtigere og mere effektiv transskription uden fejl og misforståelser.

Hvis du har brug for at gennemlytte diktatet og ikke har højttalere eller høretelefoner i computeren, har SMP4000 en indbygget højttaler, der lader dig lytte til dine indtalinger højt og tydeligt, inden du sender dem afsted.

Fri for ledninger
Med SpeechMike Premium Air i hånden slipper du fuldstændigt for besværlige ledninger. Med trådløs teknologi leverer SMP 4000 en rækkevidde på op til 10 meter væk fra din base, så du kan bevæge dig frit, mens du dikterer.

Diktafonen parrer sig automatisk med den medfølgende docking station, ved at du tilslutter den i et par sekunder. Du kan holde din Philips SpeechMike opladet konstant ved at placere den i docking stationen, som du sætter i din computer via USB. Hvis du har brug for at oplade din SpeechMike på anden måde, følger et ladekabel med til diktafonen. Med en batterilevetid på op til 23 timer holder den dog nemt arbejdsdagen ud - og mere til.

Du kan endda diktere fuldkommen håndfrit ved at sætte en Philips fodpedal til, dår diktafonen står placeret i docking stationen. SMP4000 opfanger dine kommandoer og optager, sætter på pause og spoler, som når du bruger din SpeechMike normalt.

Med mulighed for at sætte en Kensington lås på kan du beskytte din Philips SpeechMike mod at blive væk.

Pletfrit design
Med ekstra fokus på ergonomi og hygiejne har Philips skabt en diktafon, der egner sig perfekt til sundhedssektoren.

Huset er skabt med et antimikrobielt ydre, der holder en bred vifte af mikroorganismer for døren, mens et ekstra lag beskytter mod mug og svamp i op til 5 år. Diktafonen er modstandsdygtig mod rengøring med en lang række desinficerende midler, så du kan holde den afsprittet og ren mellem patienter.

Ergonomien er designet til at passe perfekt til mange størrelser af hænder, og berøringsmæssige forskelle mellem knapperne giver dig et hurtigt overblik over funktionerne, uden du behøver at kigge på diktafonen.

Philips SMP 4000 er bygget i miljøvenlige materialer og er fri for bl.a. PVC.

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.