Flere visninger

Philips LFH 7177

1.895,00 kr ( 1.516,00 kr. Ekskl. moms )

Philips LFH 7177 sekretærsæt giver dig alt, hvad du behøver for at opleve en effektiv transskription af diktater på PC.

 

Du får både en ergonomisk fodkontrol til håndfri betjening, et sæt stereo høretelefoner og SpeechExec software, der leverer et strømlinet arbejdsflow mellem indtaler og sekretær.

Brand: Philips

Lagerstatus: Ikke på lager

Varenummer: LFH7177/05
Color:

Beskrivelse

Detaljer

Nem og intuitiv transskribering
Philips LFH7177 leverer et komplet sæt af redskaber til at komme i gang med professionel afskrivning af diktater. ACC 2330 fodkontrol giver dig fuld kontrol over afspilning af lydfilerne med fødderne, hvilket gør din arbejdsgang endnu mere glidende og naturlig under transskribering. Med i pakken hører også sæt stereo høretelefoner, der er skabt til naturlig gengivelse af stemmer, så du hører diktatet klart og tydeligt.

Håndterer dine filer sikkert og effektivt
Med i LFH 7177 følger også SpeechExec software, som gør din transkribering nem og enkel. Du kan håndtere dikteringsfilerne nemt, så kan holde overblikket over status på dine afventende, nuværende og overståede opgaver. Med opsætning af e-mail kan du hurtigt og enkelt hente og sende diktater automatisk, så du altid er med. Du kan i programmet også frit indstille de fire pedaler på din fodkontrol uafhængigt efter egne behov, hvilket maksimeret din effektivitet og tilfredshed, når du arbejder. Alt sammen er med til at levere et gnidningsløst workflow i løbet af din arbejdsdag.

Levering og Betaling

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi modtager følgende kreditkort som online betalingsmiddel:

visa mastercard

Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.