Flere visninger

Philips LFH 3220 SpeechMike III Pro

2.495,00 kr ( 1.996,00 kr. Ekskl. moms )

Philips LFH3220 gør din professionelle diktering ekstra effektiv og solid. Kontroller din optagelse med den velkendte, ergonomiske Philips skydeknap og brug trackball musen på diktafonen til at styre din PC.

 

LFH 3220 leveres uden SpeechExec Pro. Køb Philips dikteringssoftware her.

Brand: Philips

Lagerstatus: Ikke på lager

Varenummer: LFH3220/00
Color:

Beskrivelse

Detaljer

En mere effektiv diktering
Philips LFH 3220 SpeechMike III Pro integrerer din diktafon med SpeechExec Pro på din PC, så du oplever en nem og hurtig diktering, lige fra indtaling til færdigskrevet dokument. Du styrer både optagelse og afspilning med den velkendte og ergonomiske Philips skydeknap, og diktafonen gemmer optagelsen direkte på din computer. Med den indbyggede trackball mus har du fuld kontrol over din PC, så du nemt og enkelt med samme enhed i hånden kan håndtere og redigere i dine optagelser, hvilket sikrer dig et enormt effektivt workflow.

Større funktionalitet og fleksibilitet
Med LFH3220 har du altid de funktioner, du bruger allermest, lige ved hånden. Den har hele tre frit programmerbare funktionsknapper, du kan indstille til at give hurtig adgang at hav af features med et enkelt tryk. Du kan samtidig med diktafonens højttaler lytte dine diktater igennem. Støjreduktion i mikrofonen får baggrundsstøj til at forsvinde, så din stemme er endnu tydeligere på optagelserne.

Er du i tvivl om, hvilken SpeechMike, du skal vælge? Læs vores SpeechMike blog her

Levering og Betaling

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi modtager følgende kreditkort som online betalingsmiddel:

visa mastercard

Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.