Philips LFH 3200 SpeechMike III Pro

2.595,00 kr. 2.076,00 kr.
På lager
SKU
LFH3200/01
   

Philips LFH3200 gør din professionelle diktering ekstra effektiv og solid ved direkte at koble op med din PC. Du kan nemt styre indtaling, afspilning og håndtering af dine diktater på PC med trykknapper og trackball mus på selve diktafonen.

 

Leveres uden SpeechExec Pro. Køb Philips dikteringssoftware her.

En mere effektiv diktering
Philips LFH 3200 SpeechMike III Pro gør din diktering både hurtigere og mere sikker med ved nemt og effektivt at integrere med dit SpeechExec Pro software på computeren. Du kan styre optagelse og afspilning nemt og ergonomisk med trykknapperne på diktafonen, og den indbyggede trackball fungerer som computermus, så du nemt kan gennemse, redigere og håndtere dine diktater på din PC. Du oplever en kortere og mere strømlinet vej fra diktering til afskrivning.

Større funktionalitet og fleksibilitet
Du får med LFH3200  ikke alene en mere strømlinet styring på PC, men også en øget mulighed for at sætte dit eget personlige præg med tre frie funktionsknapper, du kan indstille til at give dig nem adgang til lige præcis de funktioner, du bruger allermest. Diktafonen har derudover sin egen indbyggede højttaler, så du nemt kan gennemlytte dine diktater, der takket være støjreduktion i mikrofonen er tydeligere end nogensinde før.

Er du i tvivl om, hvilken SpeechMike, du skal vælge? Læs vores SpeechMike blog her

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


© Zinuss.