Philips DVT8010

1.695,00 kr. 1.356,00 kr.
Udsolgt
SKU
DVT8010/00

Philips DVT8010 er den komplette diktafon til dine behov, særligt når du skal dokumentere møder og forsamlinger. Den medfølgende mødemikrofon giver dig op til 2 meters rækkevidde i alle retninger og er perfekt til at lægges på bordet, når du ønsker at optage flere personer på samme tid.

Optag hele forsamlingen
Philips DVT 8010 giver dig det ultimative værktøj til at dokumentere møder og forsamlinger. Diktafonen leveres med en særlig mødemikrofon, som optager alt i 360° inden for 2 meter - hver vej. Det betyder, at du fanger alt, hvad der bliver sagt rundt om bordet, også når I sidder flere mennesker. Den indbyggede AutoAdjust+ sørger for at udligne niveauforskelle i stemmerne, så alle taler i samme volumen, når du gennemlytter optagelsen.

Diktafonen har en række funktioner i sig selv, som gør DVT8010 endnu mere anvendelig i en lang række situationer. Med to indbyggede mikrofoner optager den mindre samtaler eller personlige notater i sublim stereokvalitet, og centralt sidder en tredje zoom mikrofon, som gør dig i stand til at optage en enkelt lydkilde på flere meters afstand. Det er perfekt til f.eks. taler, foredrag og forelæsninger.

Med standeren på bagsiden kan du lægge din Philips Voice Tracer på bordet med mikrofonerne vendt opad, så du får de bedste optageforhold. Den indbyggede bevægelsessensor skifter selv mikrofonindstillinger alt afhængigt af, om du optager med din Philips diktafon på bordet eller i hånden. På denne måde sikres du altid de bedste optageforhold, så dine indspilninger altid lyder klare og tydelige.

Let og fleksibel betjening
Det har aldrig været simplere at optage. DVT 8010 gør dig i stand til at starte uden hverken at fumle rundt med kontrollerne eller skulle bladre i menuen. Ved at holde optageknappen nede i et par sekunder tænder du diktafonen, og den starter med at optage af sig selv. Ved at slå forudoptagelse til, vil du også altid få de forudgående fem sekunder med i indspilningen, så du er sikker på at få det hele med fra start til slut.

Du kan også med den stemmeaktivering optage helt uden at røre diktafonen. Ved at slå funktionen til optager du automatisk, når nogen begynder at tale, og diktafonen sætter sig selv på pause, når der er stilhed. På denne måde kan du nemt lade diktafonen ligge, hvis der er pause i mødet, uden det går ud over optagelsen.

Det robuste design i børstet metal gør diktafonen modstandsdygtig over for al slags brug, når du skal have den med til forskellige møder eller gruppeoptagelser. Du har med det store LCD display et fuldt og nemt overblik over både dine diktater og menuer, som enkelt og intuitivt giver dig adgang til alle diktafonens funktioner og indstillinger.

Du kan f.eks. med kalendersøgning nemt finde gamle mødeoptagelser gennem den dato, de blev lavet. Så behøver du ikke at huske filnavne og placeringer eller gennemlytte adskillige gamle filer for at finde frem til den rette.

Slut den nemt til PC
Det er nemt at overføre dine filer fra Philips DVT 8010 til et sikkert sted på din PC. Du sætter den til USB-stikket, og det kræver hverken installationer eller særlige opsætninger at få den til at fungere. Diktafonen virker endda som et ekstra USB-drev, hvor du også kan overføre andre slags filer, hvis du skal have særlige dokumenter med dig.

DVT8010 har plads til op til 88 dages optagelse med sin 8 GB store lagringskapacitet. Hvis du har brug for mere, kan du let sætte et MicroSD-kort i på op til 32 GB, så du kan have over et års lydoptagelser i alt. Diktafonen optager i det almindelige MP3-format, som du kan afspille på stort set alle computere og enheder med en indbygget eller tilsluttet højttaler.

Det er også muligt for dig at bruge diktafonen til at optage med uden brug af batteri ved at slutte den til din PC via USB, hvis du skulle være løbet tør. Det indbyggede Li-polymer batteri holder til over 50 timers optagelse på en enkelt opladning, og du lader den automatisk op, når den er sluttet til computeren.


Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.