Philips DVT7500

1.995,00 kr. 1.596,00 kr.
Udsolgt
SKU
DVT7500/00

Philips DVT7500 er en topklasse lydoptager til at indspille musik nemt og direkte i høj kvalitet. Med ekstra dynamiske mikrofoner og line-in og XLR indgange kan du optage på flere måder og flere instrumenter ad gangen. Med op til i alt 80 GB lagring har du næsten ubegrænset plads.

Optag al din musik direkte
Philips DVT7500 er en nem, transportabel lydoptager i absolut topklasse, når du skal optage din musik hurtigt og uden at skulle sætte dyrt og tidskrævende udstyr op. Med tre indbyggede mikrofoner og både line-in og XLR tilslutning har du muligheden for at optage direkte på stedet, når du prøver ideer af, jammer eller øver dine numre.

Det er vigtigt for enhver musikoptagelse, at lydkvaliteten er i orden, og derfor er det vigtigt, at især mikrofonerne har en tilstrækkelig kvalitet til at klare opgaven. Philips DVT 7500 har hele tre dynamiske mikrofoner indbygget, som er specielt konstruerede til at fange både stille anslag og hårde trommerytmer. Du kan optage i helt op til 24 bit / 96 kHz for at få alle detaljer med i musikken.

Med mulighed for line-in og XLR tilslutning kan du også sætte optageren direkte til din elektriske guitar, mikrofon eller keyboard. Ved at vælge flere kanaler kan du optage flere instrumenter på samme tid, så du eksempelvis kan optage både guitar og sang samtidig.

Nem at bruge og slutte til
Den store LCD skærm giver dig en hurtigt overblik over din indspilning og en nem og brugervenlig adgang til alle indstillinger og funktioner. Du kan manuelt indstille alt mikrofonfølsomhed til filkomprimering, så du får de bedste resultater, hver gang du indspiller.

Det er simpelt at forbinde din Philips optager til PC. Du slutter den til via USB, og du behøver ingen installation eller særlig konfiguration. Optageren fungerer som et almindeligt USB-drev, så du nemt kan overføre dine indspilninger til computeren, eller overføre alle slags filer den anden vej, hvis du har brug for det.

Med 16 GB intern lagring og mulighed for tilslutning med et MicroSD-kort på op til 64 GB har du praktisk talt ubegrænset plads til at optage din musik. Det indbyggede Li-polymer batteri giver dig op til 30 timers optagetid på en enkelt opladning, så du altid kan tage diktafonen frem, når du skal optage din musik.

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.