Philips DVT6010

1.095,00 kr. 876,00 kr.
Udsolgt
SKU
DVT6010/00

Philips DVT6010 giver dig solide optagelser i langt de fleste situationer, hvad end det er til personlige notater, samtaler og interviews, eller du skal optage forelæsninger, taler eller undervisning fra afstand. Det robuste design i børstet metal og det store LCD display gør diktafonen perfekt til alle slags formål i alle miljøer.

Perfekte optagelser til alle formål
Philips DVT 6010 leverer hele pakken til dig, der har brug for ikke alene at optage personlige notater, men også at kunne fange, hvad andre siger og endda fra stor afstand. Med den indbyggede AutoZoom+ teknologi kan DVT6010 fokusere derhen, hvor du ønsker med stor præcision og krystalklar lyd.

De to mikrofoner på siden giver dig sublim stereolyd, mens den tredje zoom-mikrofon i midten med nøjagtighed optager en enkelt person fra flere meters afstand, samtidig med at den ignorerer lyde fra alle andre retninger. Den indbyggede støjreduktion gør alle optagelser renere og tydeligere i alle situationer.

Dine optagelser bliver endnu tydeligere med den indbyggede stander på bagsiden. Slå den op, når du lægger diktafonen på bordet og sæt mikrofonerne i den rigtige højde, når du skal have den bedst mulige lyd. Den smarte bevægelsessensor registrerer automatisk, om du optager med diktafonen i hånden eller på bordet, så du altid vil optage med den optimale mikrofonsammensætning.

Let og fleksibel betjening
Du kan med lethed starte dine optagelser uden at skulle fumle med hverken knapper eller kigge febrilsk i menuen. Hold optageknappen nede i et par sekunder, og den tænder både for diktafonen og sætter optagelsen i gang med det samme. Du kan ovenikøbet sætte diktafonen til at optage fem sekunder forud, så du også får det første med.

Den indbyggede stemmeaktivering giver dig yderligere adgang til nemme optagelser - også helt uden at skulle betjene noget. Ved at slå funktionen til, vil diktafonen automatisk begynde at optage, når du begynder at tale, og den slukker igen, når der er stille.

Det store LCD farvedisplay gør det nemt for dig at se din optagelse og at finde rundt i menuer og indstillinger. Betjeningen med trykknapperne er nem og intuitiv, så du hurtigt er i gang med at anvende alle funktioner. Med kalendersøgning kan du hurtigt finde frem til gamle indtalte lydfiler, uden du skal til at huske filnavn eller placering.

Slut den nemt til PC
Du kan på ingen tid med det medfølgende USB-kabel koble din Philips diktafon til din PC og overføre dine filer, så du altid har dem gemt et sikkert sted, hvor de ikke går tabt. DVT6010 kræver ingen installation og fungerer endda som et USB-drev, hvor du kan gemme alle slags filer, hvis du har brug for det.

Med 8 GB lagring har den plads til op til 88 timers lydoptagelser, og du kan derudover sætte et MicroSD-kort i diktafonen på op til 32 GB, så du samlet har kapacitet til over et års indspilning. DVT 6010 optager i MP3-format, som kan afspilles på stort set samtlige computere og ikke fylder særligt meget.

Gennem USB-forbindelsen kan du også genoplade din diktafon, hvis den skulle være ved at løbe tør for strøm. Det indbyggede Li-polymer batteri er ekstra holdbart og klarer nemt op til 50 timers optagelse, før det går ud. Du kan stadig bruge diktafonen, mens den oplader, så du kan optage videre uden at bruge batteriet.

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.