Philips DVT4010

695,00 kr. 556,00 kr.
Udsolgt
SKU
DVT4010/00

Philips DVT4010 leverer optagelse i tydelig topkvalitet, når du ønsker at gemme samtaler og interviews. AutoAdjust+ gør alle stemmer lige tydelige i samtalen, så de altid lyder klare og tydelige ved gennemlytning. Det smukke design i børstet metal og det store LCD display gør diktafonen nem og robust at anvende i alle miljøer.

Optag dine interviews i stereo
Philips DVT 4010 leverer den perfekte pakke til at dokumentere dine samtaler og interviews i krystalklar og præcis lyd. De to mikrofoner opfanger jeres stemmer i højkvalitets stereo, og med indbygget støjreduktion høres I tydeligere i ethvert miljø.

AutoAdjust+ justerer alle stemmer, så de er lige høje på optagelsen. Det er derfor intet problem, hvis den ene taler lavere end den anden - I vil begge fremstå lige klart, når du hører lydfilen. Det gør det både nemmere og langt mere behageligt at lytte til indspilningen.

Den let anvendelige optagefunktion giver dig adgang til at starte uden at skulle fumle med knapper, får du overhovedet går i gang. Bare hold optageknappen nede, og du både tænder diktafonen og begynder optagelsen med det samme. Så kommer I ganske naturligt ind i samtalen uden afbrydelser.

Gem samtalerne til senere brug
Philips DVT4010 er nem at slutte til din PC, så du kan overføre dine lydfiler via USB. Alle optagelser er gemt i almindelige formater, så du enkelt kan lytte til dem på enhver computer. Du behøver ikke at installere noget til din Philips diktafon - den fungerer af sig selv. Du lader samtidig diktafonen op med USB, og en enkelt opladning holder gerne op til 50 timers aktivt brug, uden du løber tør.

Du kan endda bruge den som et USB-drev på 8 GB til alle slags filer. Den store lagringsplads giver dig op til 88 timers uafbrudt optagelse, og hvis det ikke skulle være nok, kan du slutte et MicroSD kort til og få op til 32 GB, eller næsten et års optagetid, ekstra. Pladsen bliver intet problem!

Designet i børstet metal giver dig ikke alene et strømlinet udseende, det gør også din DVT4010 diktafon modstandsdygtig over for de slag, den modtager, når du bruger den. Det store LDC farvedisplay gør den ekstra brugervenlig, når du skal have overblikket over optagelsen eller finde rundt i indstillinger og menuer.

Du kan f.eks. med kalendersøgningen altid finde dine lydfiler ved at finde den dag, de er optaget. Det gør det ekstra nemt at finde frem til den helt rigtige samtale, du har optaget i dag, når du skal høre den igen om flere måneder!

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.