Philips DVT2510

495,00 kr. 396,00 kr.
Udsolgt
SKU
DVT2510/00

Philips DVT2510 er din perfekte partner derhjemme og på farten, når du hurtigt og nemt skal gemme dine notater og ideer, inden de forsvinder igen. Med to indbyggede mikrofoner fanger den alt, hvad du siger i skarp stereolyd. Du kan nemt finde rundt i dine optagelser med det store LCD farvedisplay.

Optag dine tanker i stereo
Philips DVT 2510 er den perfekte diktafon at have i lommen eller på bordet, når du har brug for at få dine tanker, ideer og notater optaget, inden de ryger ud af hovedet. Med to mikrofoner i højeste kvalitet optager diktafonen din stemme i krystalklar stereolyd, mens den sorterer baggrundsstøjen fra i alle miljøer. Du kan nemt høre optagelsen med den indbyggede højttaler, der tydeligt gengiver, hvad du har sagt. Så kan du hurtigt rette, tilføje eller indtale på ny, hvis du ikke er tilfreds!

Med den særlige stemmeaktivering kan du sætte din DVT2510 til at optage af sig selv, når du begynder at tale. Derfor kan du uforstyrret holde pauser, få samlet dine tanker og vende tilbage, når du har fundet de rigtige ord. Diktafonen vil sætte optagelsen på pause, når den ikke hører dig tale til den.

Du har med den let anvendelige optagefunktion aldrig langt til at begynde din indtaling. Bare hold optageknappen inde, og diktafonen tænder sig selv og begynder at optage, uden du skal bruge energi på at fumle med knapper og derfor miste tråden, inden du har dokumenteret den.

Gem ideerne til eftertiden
Du kan nemt slutte din Philips diktafon direkte til din computer med et USB-kabel. Den optager alle filer i et genkendeligt lydformat, så du kan gemme dem på din PC og lytte til dem herfra. Så er dine ideer og notater sikret mod at blive slettet og glemt for eftertiden. Philips DVT2510 taler automatisk med din computer, så du behøver ikke at installere software selv.

Diktafonen kan ovenikøbet bruges til andre slags filer end lydfiler, da den også fungerer som et USB-drev på 8 GB. Du har nok lagring til hele 88 dages optagelser, og du kan oveni også indsætte et MicroSD kort på op til 32 GB ekstra eller næsten et års uafbrudt optagetid. Du løber ikke tør for plads!

Det store LCD farvedisplay giver dig et brugervenligt overblik over din optagelse og over menuerne. Så kan du hurtigt finde dine gemte lydfiler og forskellige indstillinger, så du altid kan finde det, du har brug for, nemt og intuitivt. Med kalendersøgning finder du f.eks. dine filer efter, hvilken dato du har optaget dem. Så behøver du ikke lede fra nu til juleaften!

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.