Philips DVT1110

495,00 kr. 396,00 kr.
Udsolgt
SKU
DVT1110/00

Philips DVT1110 er en simpel og brugervenlig diktafon til dig, der ønsker at kunne gemme notater, tanker og ideer nemt, hurtigt - og til en rimelig penge. Tryk på en enkelt knap, og du er i gang med at optage. Du kan lagre op til 23 timers optagelser på diktafonen og nemt overføre dem til PC, når du har brug for det.

Kompakt og brugervenlig
Philips DVT1110 er en kompakt og brugervenlig lydoptager til at forevige dine tanker og ideer, inden de forsvinder fra dit hoved. Med sine sølle 46 gram er den perfekt til at have i lommen eller i tasken, så du altid er klar til at optage, lige meget hvor du er.

Det er nemt at starte diktafonen og begynde at indspille, uden at du skal fumle med knapper. Ved at holde optageknappen nede i et par sekunder, tænder du for din DVT 1110, og den begynder selv en ny indspilning.

Ved at gemme både lydfilens navn og dato gør lydoptageren det nemt for dig at finde frem til den rette indspilning. Der er fire mapper til dine optagelser på diktafonen, som giver dig mulighed for at holde yderligere styr på dine filer.

Masser af lagerplads og batteri
Med 4 GB indbygget kapacitet har du plads nok til at gemme op til 23 timers uafbrudt optagelse. Du kan koble din Philips DVT1110 voice recorder til din computer og overføre alle filerne, når du har brug for det. Diktafonen fungerer som et almindeligt USB-drev, så du har hverken brug for at installere noget program eller konfigurere nogen indstillinger.

Med to AAA batterier holder den kompakte Philips diktafon til over 40 timers aktivt brug. Det giver dig mere end rigelig mulighed for at tage den med overalt uden at være nervøs for at løbe tør for strøm. Særligt hvis du har et ekstra par batterier med i tasken.

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.