Philips DVT 8110

1.729,00 kr. 1.383,20 kr.
Udsolgt
SKU
DVT8110/00

Philips DVT8110 er en fremragende løsning til at optage møder med. I pakken medfølger en ekstern mikrofon, der er special designet til at optage 360° omkring mødebordet, så I er sikre på at få optagelser i højeste kvalitet.

Philips DVT 8110 er en alsidig diktafon, der kan bruges til normale notater, men den gives dig også mulighed for at optage forelæsninger og møder i høj kvalitet.

Få alt med på optagelsen
DVT8110 leveres med en særlig ekstern mikrofon, der kan placeres diskret på jeres konferencebord og den dækker 360°, så alle mødedeltagere kommer tydeligt med på lydfilen.
Philips LFH 9172 mikrofonen er udført i et elegant design og har et 2 meter kabel, der kan skjules i foden, når den ikke er i brug.

Kvalitet og brugervenlighed
Philips DVT 8110 VoiceTracer gør det muligt at optage i 24bit/96 kHz lydkvalitet uden komprimering, der sikrer optagelser i høj kvalitet. Du kan også optage i MP3 format, hvilket gør det nemt at dele dine filer med dine kolleger.
En særlig fordelagtig egenskab ved DVT8110 er, at du kan forbinde den til dit Wi-Fi netværk og dermed overfører dine diktater trådløst. Med andre ord slipper du altså for at skulle koble den til din computer for at dele dine optagelser.

Intuitiv betjening
Din Philips DVT 8110 diktafon er en løsning, der er designet til at gøre det nemt for dig at håndtere dine diktater. Den har en stor farveskærm, som giver dig et klar overblik over diktafonens funktioner. Knapperne er nemme at brug og du kan let tilslutte et headset, hvis du ønsker at aflytte dine optagelser uden andre lytter med.

En diktafon med kraft i
Der er 8 GB indbygget hukommelse i Philips DVT 8110, der giver dig op til 88 dages optagelse – altså hvad der svarer til 2112 timer. Hvis det ikke skulle være nok, så kan du udvide med et ekstra microSD hukommelseskort på op til 32 GB.
Batteriet i DVT8110 skuffer heller ikke. Du får op til 36 timers optagelsestid på en opladning, så du ikke skal bekymre dig om at løbe tør for strøm under de vigtige interviews eller møder. Diktafonen er nem at oplade via USB-C.
Når du er på farten kan du sikkert opbevare din Philips DVT 8110 diktafon samt tilbehør i det medfølgende rejseetui.

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.