Philips DPM 8000

6.335,00 kr. 5.068,00 kr.
På lager
SKU
DPM8000/02
   

Philips DPM8000 er topmodellen inden for professionel diktering med mulighed for både personlig indtaling og mødeoptagelse. Du kan f.eks. redigere i dine diktater, indsætte noter og kommentarer, samt kryptere lydfiler efter højeste sikkerhedsstandarder.

 

Leveres med 2 års licens til Philips SpeechExec Pro Dictate software, der giver dig yderligere adgang til den højeste standard inden for professionel diktering.

Diktater som aldrig før
Philips Digital Pocket Memo DPM 8000 leverer en helt igennem fantastisk standard inden for diktering. Du får et væld af brugbare funktioner, der samtidig er brugervenlige som aldrig før, takket være et stort, intuitivt LCD-display. Du kan både optage egne diktater, møder eller konsultationer, og med en batterilevetid på op til 30 timers optagelse, løber du ikke tør midt i diktatet. Hvis du ikke er tilfreds, kan du nemt indsætte en ny indtaling midt i diktatet, og du kan vedhæfte uddybende kommentarer. Hvis du har brug for ekstra sikkerhed, kan du kryptere dine filer efter højeste standard.

Gør dit workflow til en leg
DPM8000 gør dikteringen lettere, lige fra du indtaler den, til den ligger hos sekretæren til afskrivning. Du dikterer nemt og sikkert med slidstærkt finish i rustfrit stål og ergonomisk skydeknap på siden af diktafonen. Når du er færdig med at optage, sætter du den i den medfølgende docking station, der automatisk overfører dine diktater til din PC. Med SpeechExec Pro kan du enkelt og effektivt redigere og prioritere i dine optagelser og derefter sende dem til afskrivning. Du kan derudover se status på dine filer, så du kan sikre dig, du ikke mangler en afskrivning, når du har brug for den.

Software

Denne model leveres med 2 års licens til Philips Speech Exec Pro Dictate.

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.