Flere visninger

Philips DPM 7700

3.749,00 kr ( 2.999,20 kr. Ekskl. moms )

Med Philips DPM 7700 har du alt til at komme i gang med professionel diktering. Pakken indeholder en diktafon med skydeknap til intuitiv betjening, en fodkontrol til transskribering, høretelefoner i stereo og software til at håndtere diktaterne enkelt, nemt og professionelt på computer.

Brand: Philips

Lagerstatus: På lager

Levering: 1-2 hverdage

Varenummer: DPM7700/02
Color:

Beskrivelse

Detaljer

Kom godt i gang med din diktering
Philips DPM7700 opfylder alle dine behov, når du vil i gang med at diktere: DPM7000 diktafonen giver dig professionel topkvalitet og intuitiv betjening med skydeknap, LFH2330 fodkontrollen giver dig håndfri styring af diktater, og LFH 334 høretelefonerne sikrer en tydelig genkendelighed i stemmen, når du gennemlytter og transskriberer. I SpeechExec Dictate og Transcribe softwaren kan du nemt redigere dine diktater og håndtere dem nemt og enkelt mellem indtaler og sekretær.

Styrker dit arbejdsflow
Med DPM7000 i hånden optager du i det professionelle DSS-format, der giver dig endnu flere muligheder for at redigere og ændre i dine optageler, som du let kan overføre til PC via USB. Med SpeechExec Dictate har du mulighed for at tilføje oplysninger til diktaterne og nemt videresende dem til din sekretær. SpeechExec Transcribe gør det enkelt at hente dem ned, og med LFH 2330 kan du transskribere med hænderne, mens du styrer lydfilen med fødderne. Der bliver langt kortere mellem de første indtalte ord og den færdigskrevne tekst, så du kan fokusere på dine vigtige opgaver i langt højere grad end uden diktering.

Levering og Betaling

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi modtager følgende kreditkort som online betalingsmiddel:

visa mastercard

Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 13-15.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.