Flere visninger

Philips DPM 7000

3.695,00 kr ( 2.956,00 kr. Ekskl. moms )

Philips DPM 7000 er til dig, der ønsker at bruge skydeknap til hurtigere og lettere diktering. Du får fantastiske lydoptagelser i stereo og design i rustfrit stål med stort LCD display, der gør diktafonen ekstra let, holdbar og brugervenlig.

 

Leveres med Philips SpeechExec software, der gør dig i stand til nemt at håndtere og dele dine diktater via PC, når de skal afskrives.

Brand: Philips

Lagerstatus: Ikke på lager

Varenummer: DPM7000/01
Color:

Beskrivelse

Detaljer

Effektiv diktering overalt
Philips DPM 7000 gør det nemt for dig at tage et diktat, når og hvor du har brug for det. Med en batterilevetid på op til 30 timers optagelse kan du tage den med dig overalt eller bare bruge den til at være mobil på kontoret - dit valg. Dens lette design i rustfrit stål giver dig den kvalitet og holdbarhed, du har brug for, når du skal sikre dig den bedste professionelle standard. Skydeknappen på siden er både hurtig at anvende og ergonomisk behagelig at bruge, så du kan diktere nemt og effektivt. Det store-LCD display giver et hurtigt overblik og nem adgang til alle funktioner.

Håndterer alle diktater til perfektion
DPM7000 leveres med Philips SpeechExec software, der professionelt håndterer dine diktater, når du slutter din diktafon til computeren. Du kan oveni prioritere dine diktater og få SpeechExec til at sende dem til afskrivning i den rækkefølge, du ønsker. Du kan også gennemgå dine diktater, inden du sender dem afsted for at sikre dig, de der korrekte. Ved at optage i det skræddersyede DSS-format kan du med Philips DPM7000 både indsætte en ny optagelse i diktatet eller slette uønskede dele, så du sikrer den maksimale effektivitet, når diktatet skal afskrives.

Levering og Betaling

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi modtager følgende kreditkort som online betalingsmiddel:

visa mastercard

Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.