Philips DPM 6700

5.589,00 kr. 4.471,20 kr.
Udsolgt
SKU
DPM6700/03

Philips DPM 6700 er den komplette pakke til at gå i gang med at diktere. Pakken indeholder en diktafon med trykknapper i høj kvalitet, en fodkontrol til transskribering, et sæt stereo høretelefoner og professionel software til at skabe et effektivt arbejdsflow på computeren.

Kom godt i gang med din diktering
Philips DPM6700 er et godt sted at starte, når du vil i gang med at diktere professionelt. Du får i denne pakke alt, hvad du behøver: En DPM6000 diktafon med stort farvedisplay og slidstærke trykknapper til diktering, en LFH2330 fodkontrol med fire fodpedaler til at styre afspilningen af lydfiler og et sæt LFH0334 stereohøretelefoner til transskription og SpeechExec Dictate og Transcribe til at håndtere dine diktater både når du dikterer og afskriver.

Styrker dit arbejdsflow
Med DPM 6700 får du en let og glidende kommunikation mellem indtaler og sekretær, så dit arbejdsflow endnu bedre. Det er nemt at diktere med DPM6000 i hånden og endnu lettere at overføre dine diktater til PC via USB. Med SpeechExec Dictate kan du let redigere i dine optagelser og overføre lydfilerne til din sekretær via e-mail. SpeechExec Transcribe gør det simpelt at hente de færdige diktater ned og kontrollere håndfrit med LFH2330 fodkontrollen. På denne måde bliver der langt kortere fra de første indtalte ord til den færdigskrevne tekst, hvilket sikrer dig en øget produktivitet og effektivitet i hverdagen.

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.