Philips DPM 6000

3.725,00 kr. 2.980,00 kr.
Udsolgt
SKU
DPM6000/02

Philips DPM 6000 er den perfekte diktafon til dig, der foretrækker at diktere med trykknap. Dens to mikrofoner leverer fantastiske lydoptagelser i stereo, og designet i rustfrit stål og stort LCD display gør den både solid og brugervenlig.

 

Leveres med Philips SpeechExec software, der håndterer alle dine optagelser enkelt og professionelt på din PC.

Nem diktering overalt
Philips DPM 6000 er den robuste og holdbare diktafon til dig, der har brug for nemt at kunne tage et diktat, hvor end du er. Den er ledningsfri og har en batterilevetid på op til 30 timers optagelse. Med dens lette design i rustfrit stål kan du uden bekymring diktere overalt uden at tænke over hverken mobilitet eller holdbarhed. Det brugervenlige system med trykknapper er enormt simpelt og er perfekt for dig, der ikke er vant til at diktere. Det store LCD display giver et hurtigt overblik og nem adgang til alle funktioner.

Håndterer alle diktater til perfektion
Philips DPM6000 leveres med SpeechExec til din PC, der organiserer alle dine diktater, i samme øjeblik du slutter din diktafon til computeren. Det gør dit workflow enkelt at håndtere, og du kan prioritere dine diktater og sende dem til afskrivning i den rette rækkefølge. Du kan optage i det skræddersyede DSS-format, der lader dig indsætte yderligere diktering midt i en eksisterende lydfil eller slette dele af optagelsen, så du kan gøre dine diktater klar til nem og effektiv afskrivning.

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.