Olympus WS-853

695,00 kr. 556,00 kr.
Udsolgt
SKU
V415131BE000

Olympus WS-853 er den fleksible og transportable diktafon, du nemt og enkelt kan anvende i enhver situation, hvor du har brug for at optage. Hvad end om det er til personlige notater, samtaler og interviews, eller om du skal optage møder eller gruppesamtaler, leverer den lydoptagelser i højeste kvalitet.

Din diktafon til alle behov
Olympus WS-853 giver dig den ultimative fleksibilitet til en rimelig penge, når du ønsker at optage alt fra notater til møder. De indbyggede stereomikrofoner er bygget til at tilrette sig enhver situation, og med et væld af muligheder for scenarietilpasning, kan du optimere diktafonen til enhver lejlighed. Du kan både sætte den i enkel tilstand, hvis du er begynder, eller i normal tilstand, hvis du selv vil prøve at fintune optagelsen til perfektion.

Stereomikrofonerne har et spænd på hele 90°, så du er i stand til at få mange lydkilder med på optagelsen. Det er enormt anvendeligt til møder, hvor du kan lægge din WS853 diktafon i den ene ende, så den fanger alle deltagere. Den intelligente stemmejustering regulerer selv lydniveauet og gør svage stemmer højere og tydeligere, mens den skruer ned for kraftige stemmer. Dette resulterer i en optagelse, hvor alle stemmer er lige høje, hvilket gør gennemlytningen både lettere og mere behagelig.

Ved at slå støjannullering til kan du gøre dine optagelser endnu mere tydelige. Den finder selv baggrundsstøj og filtrerer det fra i lydfilen. Mikrofonerne har derudover et lav-filter, som fjerner støj fra computere, projektorer, klimaanlæg, osv. Det betyder, at alt andet end relevante stemmer bliver stille på optagelsen, så man altid kan høre, hvad der bliver sagt.

Næsten ubegrænset plads
Med hele 8 GB indbygget hukommelse har Olympus WS-853 plads til over 2.000 timers optagelser. Hvis det ikke skulle være nok, kan du slutte et MicroSD-kort til på op til 32 GB og nyde godt af over 10.000 timers kapacitet.

Med det indbyggede USB-stik kan du sætte diktafonen direkte i din computer uden hverken installation eller særlig konfiguration. WS-853 fungerer som et almindeligt USB-drev, hvor du kan kopiere dine indspilninger over på computeren for at gemme dem et sikkert sted. Hvis du skulle have brug for det, kan du også bruge din Olympus diktafon som et USB-stick, hvor du kan gemme fotos og dokumenter af alle typer.

Når du sætter din Olympus WS853 til din PC, oplader du samtidig batteriet. Med en kapacitet på op til 110 timers aktivt brug, kan du bruge diktafonen længe på en enkelt opladning. Det tager kun ca. 3 timer at fylde batteriet helt op fra tomt.

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.