Olympus VN-541PC

495,00 kr. 396,00 kr.
Udsolgt
SKU
V405281BE000

Olympus VN-541PC er en lille, enkel og brugervenlig diktafon til simple optagelser af notater, tanker og ideer. Med sit lette design og simple brugerflade kan du anvende den alle steder i en håndevending og med et enkelt tryk. Den indbyggede støjudligning fjerner baggrundsstøj, så du lyder tydelig og klar.

Gem dine tanker i høj kvalitet
Olympus VN-541PC giver dig nem mulighed for at optage memoer og tanker overalt med sit lette design og simple brugerflade. Med sin vægt på kun 67 gram passer den ned i enhver taske og lomme, og du kan starte enhver indspilning med et enkelt tryk med din finger på optageknappen. Hold den inde i et par sekunder, og den tænder både for mikrofonen og begynder at optage.

Den indbyggede mikrofon er optimeret til at fange din stemme til perfektion, og du kan selv indstille følsomheden til høj eller lav, så du altid lyder godt på optagelsen. Ved at slå støjudligning til vil du opleve en endnu bedre lydkvalitet, da diktafonen filtrerer baggrundsstøj fra computere, projektorer, klimaanlæg, osv.

Nem at bruge og let at have med
Designet er blevet perfektioneret til både betjening og brugerflade, og diktafonen er indrettet til at ligge solidt og ergonomisk i hånden på dig med indhug på bagsiden til din pegefinger og store knapper, du næsten kan finde i blinde med tommelen. Skærmen er komprimeret til at vise dig det nødvendige på en let og overskuelig måde, så den fylder mindst muligt. Alt dette gør Olympus 541PC en perfekt diktafon at pakke ned og optage med overalt.

Du kan nemt slutte din Olympus VN541PC til en computer via USB. Det kræver ingen installationer eller særlige konfigurationer, da diktafonen fungerer som et simpelt USB-drev. Det betyder, at du ganske simpelt kan kopiere dine optagelser over på computeren, og at du også kan gemme andre filer fra PC'en på din Olympus diktafon, hvis du har brug for at have dem med.

Med en lagerkapacitet på 4 GB har VN-541PC plads til over 1500 timers lydoptagelse, og batterilevetiden holder til over 50 timers aktivt brug. Med et par ekstra batterier i tasken løber du aldrig tør, lige gyldig hvor meget du skal optage!

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.