Olympus RM 4110S RecMic II

2.475,00 kr. 1.980,00 kr.
På lager
SKU
V741005BE000
   

Olympus RM 4110S RecMic II giver med sin kvalitet, hygiejniske overflade og brugervenlighed en hurtig og solid diktering på PC. Mikrofonen leverer en effektiv støjreduktion, materialerne er antimikrobielle, og med den indbyggede trackball kan du med lethed styre din computer direkte med din USB diktafon.

Professionel diktering i alle detaljer
Olympus RecMic II RM 4110S gør dig i stand til at diktere hurtigere og enklere på din PC. Den intuitive skydeknap sørger for en effektiv og brugervenlig håndtering, og hele fire frit programmerbare knapper lader dig gøre din RecMic perfekt til dine personlige krav.

Diktafonen er blevet opgraderet med endnu flere støjreducerende funktioner end før, inklusive et avanceret støjfilter i mikrofonen, en UV-overfladebehandling, som eliminerer friktion og tryksvage knapper. Det betyder, at du nemt kan diktere i larmende omgivelser og håndtere diktafonen, uden det går ud over optagekvaliteten.

Overfladematerialerne er skabt med antimikrobiel Polygiene, så din Olympus USB-mikrofon lever op til de højeste hygiejnestandarder. Det er derudover nemt at spritte den af, så du sikkert og trygt kan anvende den i sundhedsfaglige klinikker og hospitaler.

Ekstremt fleksibel USB-mikrofon
RecMic 4110 er nem at sætte til og anvende fra start. Med Plug & Play fungerer den automatisk, når du slutter den til, så du uden ekstra besvær kan starte med at diktere i dit system. RecMic Configuration Tool giver dig muligheden for at indstille din USB diktafon til at kontrollere mange andre programmer, så du kan styre din PC direkte med din RecMic i hånden.

Med i pakken følger en smart docking station, som ikke alene fungerer som en praktisk opbevaring af din Olympus dikteringsenhed, når du ikke bruger den, men også som en håndfri station, når du ønsker at diktere uden hænder. RecMic RM-4110 opfanger selv, at den sidder i docking stationen og går over i håndfri tilstand.

 

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.