Olympus RM 4100S RecMic II

1.775,00 kr. 1.420,00 kr.
Udsolgt
SKU
V741004BE000

Olympus RM 4100S RecMic II gør diktering på PC nemmere, tryggere og mere hygiejnisk med sit brugervenlige, robuste design og antimikrobielle overflade. Trykknapperne gør dig i stand til at diktere og styre computeren hurtigere og lettere end nogensinde før.

Professionel diktering direkte på PC
Olympus RecMic II RM 4100S leverer en robusthed, lyd og funktionalitet, der gør professionelle diktering mere effektiv og pålidelig. Slut den til en computer via USB og nyd godt af den overlegne brugervenlighed og kvalitet ved at indtale direkte på din PC.

Den intuitive skydeknap giver dig en effektiv betjening, der gør dig i stand til at diktere både hurtigere og mere stabilt end nogensinde før. Med hele fem ekstra frit programmerbare knapper kan du gøre din RecMic mere personlig end nogensinde før og skræddersy den til dine specifikke behov.

Trykknapperne er designet til at være komplet stille, når du dikterer, og i samspil med en avanceret støjreduktion i mikrofonen og en glat UV-coating eliminerer de forstyrrende støj i diktaterne fra din håndtering og larm omkring dig fra mennesker og maskiner.

Diktafonen er bygget i antimikrobielt materiale, der gør den perfekt til anvendelse på hospitaler, klinikker og andre steder, som har brug for udvidet hygiejne. Huset er bygget med ekstra fokus på holdbarhed, så diktafonen kan tåle hårdt brug i et travlt arbejdsmiljø.

Markedets mest fleksible USB-mikrofon
RecMic RM4100 virker med Plug & Play med det samme sammen med din Olympus software, når du sætter den til computeren. Du kan derfor uden yderligere installation begynde at diktere, så snart den er sat i.

Med i pakken får du en smart docking station, som både opbevarer din diktafon og automatisk sætter den i håndfri tilstand. Det giver dig muligheden for at diktere uden at skulle holde om diktafonen, så du har hænderne fri til at arbejde.

Diktafonen virker ikke kun til Olympus software, men til alle programmer, der understøtter tastaturgenveje. Derfor kan du bruge din RecMic til meget andet end kun at diktere på ODMS.

 

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.