Olympus RM 4015P RecMic II

2.775,00 kr. 2.220,00 kr.
På lager
SKU
V741003BE000
   

Olympus RM 4015P RecMic II leverer en hurtig og effektiv diktering direkte på din computer, og du har med 8 GB indbygget hukommelse endda muligheden for at tage diktater med dig. Trykknapperne giver dig en intuitiv betjening, og med en indbygget trackball mus kan du styre din PC direkte med diktafonen.

Professionel diktering ned i alle detaljer
Olympus RecMic II RM 4015P leverer en robust, hygiejnisk og fleksibel diktering til dit professionelle brug. Du kan nemt styre dine optagelser med de brugervenlige trykknapper, og med fire ekstra funktionstaster kan du indstille din Olympus USB-diktafon præcis efter dit eget behov.

En avanceret glat UV-coating, endnu mere lydsvag betjening og støjreduktion i mikrofonen gør til sammen, at dine diktater bliver bedre og lettere at høre, så afskrivningen går både lettere, hurtigere og mere gnidningsfrit.

Hele overfladen på diktafonen er lavet med antimikrobiel Polygiene, hvilket gør den ideel til brug på lægehuse, hospitaler og andre steder, hvor hygiejnen er i højsædet. Den er derudover bygget mere robust end nogensinde før, så den kan tåle selv det hårdeste slid.

Markedets mest fleksible USB-mikrofon
RM 4015 giver dig med indbygget hukommelse en unik mulighed for ikke alene at optage diktaterne direkte på PC, men også at tage dem med på din Olympus diktafon mellem flere computere.

Med Plug & Play virker RecMic RM4015 med det samme, når du sætter den i computeren. Du kan styre din PC både med de lydsvage taster på diktafonen og med den indbyggede trackball-mus, der gør dig i stand til let og enkelt at styre funktionerne i din Olympus software, når du dikterer.

Diktafonen leveres med en smart docking station, der både fungerer som opbevaring og automatisk sætter din RecMic i håndfri tilstand, så du kan diktere uden at skulle holde den i hænderne.

Ved at understøtte HID keyboard-tilstand kan du bruge din RecMic diktafon ikke kun til Olympus diktering, men til alle programmer, der understøtter genveje med et keyboard.

 

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.