Flere visninger

Olympus ODMS R7 Transskriptionsmodul

1.395,00 kr ( 1.116,00 kr. Ekskl. moms )

Olympus ODMS til transskription er den perfekte ven til den travle sekretær. Du modtager automatisk diktater til transskribering, og du kan afspille dem automatisk med dit tekstbehandlingsprogram åben. Når du er færdig med diktatet, lagrer ODMS det automatisk i den rette arkivmappe.

Brand: Olympus

Lagerstatus: På lager

Levering: 1-2 hverdage

Varenummer: V7410510E000
Color:

Beskrivelse

Detaljer

Gør din transskription hurtigere og mere effektiv
Olympus Dictation Management System (ODMS R7) er skabt til ét formål: at gøre dit arbejde med transskribering nemmere og endnu mere effektivt. Med denne software kan du bruge en fodkontrol til at styre afspilningen af lydfiler, mens dine hænder er fuldkomment fri til at skrive. Du kan have dit tekstbehandlingsprogram åbent, mens du sætter lydoptagelsen på pause og sætter den i gang igen, så du kan arbejde uhindret, hvilket øger din effektivitet betragteligt. Du kan også selv justere, hvor hurtigt du ønsker at afspille lydfiler, så du altid kan arbejde i det tempo, du foretrækker.

Automatisk behandling af dine opgaver
Du vil med den rette opsætning af ODMS modtage dine nye diktater til transskription i prioriteret rækkefølge, så du altid ved, hvad du skal arbejde videre på - og for hvem. Når du har færdigskrevet dit dokument, markerer du diktatet som afsluttet, og det bliver automatisk arkiveret som afsluttet, mens du kan videresende den skrevne tekst til det rette sted. Med markedets sikreste krypteringsstandard vil særligt følsomme lydoptagelser altid være ekstra beskyttet.

Levering og Betaling

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi modtager følgende kreditkort som online betalingsmiddel:

visa mastercard

Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.