Flere visninger

Olympus ODMS for Administratorer

4.995,00 kr ( 3.996,00 kr. Ekskl. moms )

Olympus ODMS for Administratorer baner vejen for en nem og effektiv central styring af diktering. Du vil være i stand til at skalere antal brugere, udrulle opdateringer og konfigurere indstillinger centralt, hvilket sparer organisationen både tid og penge.

Brand: Olympus

Lagerstatus: Ikke på lager

Varenummer: V4661210E000
Color:

Beskrivelse

Detaljer

Central styring af hele firmaets diktering
Olympus Dictation Management System fungerer normalt som selvstændigt software på hver enkelt computer, men med ODMS for Administratorer er du i stand til at styre hvert enkelt stykke software i netværket centralt, så du kan sikre større effektivitet og styrke arbejdsprocessen i organisationen. Du har mulighed for at skalere dikteringen præcist og vedligeholde softwaren over hele netværket. Du kan konfigurere brugere og grupper og administrere rettigheder for hver enkelt.

Opdateringer kan udrulles fra et centralt sted, så du ikke skal opdatere manuelt på hver enkelt enhed. Du kan sætte indstillingerne for hele organisationen og for hver enkelt bruger og gruppe, så medarbejderne kan samarbejde effektivt og gnidningsfrit på tværs af organisationen. Du sikrer dig derved den mest optimale styring af diktering og sørger for en standardisering, der gør arbejdsgangen bedre for alle brugere.

Levering og Betaling

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi modtager følgende kreditkort som online betalingsmiddel:

visa mastercard

Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.