Flere visninger

Olympus ODMS R7 Dikteringsmodul

1.395,00 kr ( 1.116,00 kr. Ekskl. moms )

Olympus ODMS R7 er den komplette softwareløsning til at gøre din daglige diktering både lettere, sikrere og mere effektiv. Du har et væld af funktioner, såsom redigering af lydfiler, kryptering og automatisk distribution til sekretærer eller talegenkendelse.

Brand: Olympus

Lagerstatus: På lager

Levering: 1-2 hverdage

Varenummer: V7410500E000
Color:

Beskrivelse

Detaljer

Gør din diktering lettere og sikrere
Olympus Dictation Management System den mest professionelle softwareløsning, du får på markedet til at håndtere dine diktater og gøre din arbejdsdag lettere og mere effektiv. Du kan med ODMS både redigere i dine diktater, vedhæfte nødvendige filer og prioritere dine vigtigste indtalinger. På denne måde gør du dine sekretærers afskrivning både mere fejlfri og hurtig. Du kan automatisk sende dine færdige diktater videre til bestemte modtagere, og med markedets højeste standard inden for kryptering kan du ovenikøbet sikre dine mest følsomme informationer.

Nem at anvende og nem at installere
Olympus ODMS er skabt til både at være nem at bruge på en computer og at være en del af et netværk med mange brugere. Det sikrer et nemt og effektivt workflow, ligegyldigt om I kun er én eller hundrede. Brugerfladen er intuitiv og nem at lære, så du efter kun ganske kort tid er i gang med at diktere på 100 %. Hvis din organisation anvender talegenkendelse, er ODMS gearet til at blive anvendt som dit nemme og sikre administrationsprogram.

Levering og Betaling

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi modtager følgende kreditkort som online betalingsmiddel:

visa mastercard

Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.