Olympus LS-P1

995,00 kr. 796,00 kr.
Udsolgt
SKU
V414141SE000

Olympus LS-P1 er en let og transportabel lydoptager, som er ideel til, når du vil optage din musik nemt og hurtigt. De to mikrofoner kan klare lydtryk på op til 120 dB og optager i klar og ren stereolyd uden forringet signal grundet den specialiserede forstærkerkredsløb i selve diktafonen. Høj kvalitet i kompakt format.

Kompakt lydoptager til alle genrer
Olympus LS-P1 er gennemdesignet som en transportabel og kompakt musikoptager til, når du hurtigt og nemt vil indspille i høj kvalitet uden større udgifter eller besvær. Med sin vægt på blot 75 gram er den perfekt at tage med overalt, og ydermaterialerne i robust metal sikrer din lydoptager mod stød og knubs.

Mikrofonerne sidder perfekt placeret til at indfange en troværdig rumfornemmelse i stereo. Low-cut filteret sørger for at fjerne baggrundsstøj fra summende forstærkere, klimaudstyr eller computere, så du fremstår både renere op tydeligere på optagelsen, og deres særligt robuste design gør dem i stand til at optage op til 120 dB uden forvrængning.

Det indbyggede forstærkerkredsløb sørger for at minimere signalforringelsen, når du optager din musik i stereo. Du vil derfor ikke opleve nogen forvrængning i din indspilning, og at stereoeffekten bliver enormt effektiv, selv fra en kompakt enhed.

Med en indbygget zoom mikrofon har du også mulighed for at optage en bestemt lydkilde fra stor afstand med allerhøjeste præcision. Det gør musikoptageren perfekt til at optage f.eks. koncerter og andre arrangementer fra tilskuerpladserne.

Du har mulighed for selv at fintune mikrofonfølsomheden på lydoptageren, så du kan ramme det helt rigtige lydniveau i din indspilning. Den visuelle lydmåler på LCD-displayet giver dig en nem indikation af lydtrykket, så du lettere kan indstille mikrofonerne efter forholdene. Ved at sætte begrænser på kan du sikre dig, at du ikke kommer til at lave fejlagtige indstillinger og ved uheld kommer til at afskære uønsket.

Rigelig plads til allerhøjeste kvalitet
Med mulighed for at optage i 24 Bit og op til 96 KHz har du det lydmæssige råderum til at optage i allerhøjeste kvalitet. Det giver dig en både mere detaljerig og dynamisk lyd. Du kan nedjustere optagelser, hvor lydkvaliteten er mindre vigtig, så du kan optimere, hvor meget plads du bruger.

Diktafonen har 4 GB kapacitet, hvilket svarer til 1,5 timer i allerbedste kvalitet eller 5,5 timer i CD-kvalitet. Du kan nemt tilslutte et SD-kort på op til 32 GB og derved opnå plads nok til over 12 timers optagelser i alt i den allerbedste lydkvalitet.

Du kan nemt tilslutte din LS-P1 diktafon til en computer via USB og overføre dine indspilninger til sikker opbevaring eller deling med andre. Du behøver hverken at installere programmer eller at lave nogen konfigurationer. Diktafonen opfører sig som et almindeligt USB-drev, hvilket betyder, at du kan overføre alle slags filer mellem den og din computer.

Du lader samtidig batteriet op med USB. En enkelt opladning holder til op mod 39 timers aktivt brug, hvilket betyder, at du aldrig behøver at bekymre dig om at løbe tør.

Læs vores blog og få overblikket over Olympus musikoptagere

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.