Flere visninger

Olympus LS-100

2.795,00 kr ( 2.236,00 kr. Ekskl. moms )

Olympus LS-100 er en professionel lydoptager i topklasse til dig, der stiller høje krav til din musikoptagelse. Med hele otte separate spor og lydsynkronisering kan du optage og mixe din musik enkelt og professionelt på selve lydoptageren. Stereomikrofonerne giver rene optagelser med nul støj og klar lyd ved helt op til 140 dB.

Brand: Olympus

Lagerstatus: På lager

Levering: 1-2 hverdage

Varenummer: V409122BE010
Color:

Beskrivelse

Detaljer

Optag alt uden støj
Olympus LS-100 er topmodellen inden for lydoptagere til musik fra Olympus. Den ideelle kombination mellem brugbare features og tårnhøj kvalitet gør, at du med en LS-100 musikoptager i hånden kan lave indspilninger i topkvalitet i dynamisk lyd med lav støj.

De indbyggede mikrofoner drager nytte af den bedste viden hos Olympus inden for professionel lyd. Den robuste kvalitet gør dem i stand til at optage lydtryk på op til 140 dB, og med et frekvensområde på mellem 20 HZ - 20 kHz opfanger du alle lyde, som det menneskelige øre kan høre. Du kan manuelt indstille følsomheden i mikrofonerne, så lydniveauet i dine optagelser altid ligger på det leje, du ønsker.

For at sikre dig et højt signal-støj forhold, har Olympus indbygget et specielt designet forstærkerkredsløb i LS-100. Indbyggede chips forhindrer interferens i stereooptagelsen, og ved at skille analoge og digitale kredsløb fra hinanden, sikrer optageren, at digital støj ikke påvirker dine analoge indspilninger. Alt dette gør, at du kan indspille rent og tydeligt i alle niveauer, og du ikke oplever, at lyden bliver afskåret, selv når du spiller allerhøjest.

Bedre end CD-lyd
Olympus LS-100 optager som standard i PCM-format i CD-kvalitet på 16 Bit og 44,1 kHz. Du kan dog let indstille lydoptageren til at optage i det overlegne 24 Bit/90 kHz format, som giver dig en endnu større dybde, dynamik og præcision i lyden.

Du kan let gemme dine optagelser på diktafonen med en intern hukommelse på 4 GB. Det giver plads til lidt over 1,5 timers optagelse. Du kan med fordel tilslutte et SD-kort på op til 64 GB og derved give dig selv rum til over et døgns optagelser i alt. Hvis du ønsker at gemme i mindre format, kan du optage i MP3, som giver dig helt op til 114 timer på diktafonen eller små 2.000 timer i alt.

Flere lags indspilninger og overdubbing
Du har med Olympus LS100 hele otte samtidige spor til at optage og mixe dine numre. Du kan individuelt justere lydstyrken på hvert enkelt lydspor, og med overdubbing kan du optage nyt oven på en eksisterende optagelse, mens du holder hvert enkelt spor separat. Det gør dig i stand til at optage nye instrumenter eller sang på en eksisterende optagelse, eller du kan indspille harmonier med dig selv.

For at gøre det endnu nemmere at optage til professionelt brug, kan du tilslutte dine instrumenter direkte til LS-100 via stereo XLR. Optageren kan indstilles til at levere 24V/48V Phantom Power til både højre og venstre XLR-kanal, hvilket gør dig i stand til at tilslutte næsten enhver mikrofon.

Den indbyggede Voice Sync lader dig starte med at indspille automatisk, når du begynder at spille eller synge. Derfor behøver du ikke skulle bruge energi på at starte og pause optagelser, hver gang du har brug for det.

Yderligere brugbare features inkluderer den indbyggede metronom og tuner, der sikrer, at du spiller rent og i det rette tempo. Du kan derudover gemme dine 8-spors optagelser i en enkelt stereofil, som du kan brænde ned på en CD eller konvertere til en MP3 for at kunne dele den digitalt.

Læs vores blog og få overblikket over Olympus musikoptagere

Levering og Betaling

Levering

Leveringstid: 1-2 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

For bestillinger over 400,- kr: Fragtfri levering

For bestillinger under 400,- kr:

Levering, erhverv: 40,- kr.
Levering, privat: 65,- kr.
Afhentning, posthus/døgnboks: 50,- kr.

Betaling

Vi modtager følgende kreditkort som online betalingsmiddel:

visa mastercard

Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12, 13-15.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.