Olympus DS-9500 Premium Kit

5.460,00 kr. 4.368,00 kr.
På lager
SKU
V741010BE000
   

Olympus DS-9500 er efterfølgeren til den populære DS-7000 og leverer en række brugbare nye funktioner. Takket være WiFi er du forbundet uden brug for ledning eller docking station, og det avancerede mikrofonsystem giver kvalitetsoptagelser i selv vanskelige miljøer.

 

Leveres med ODMS software

Intelligente optagelser
Olympus DS-9500 sikrer dig en fremragende optagekvalitet i mange forskellige situationer. Med hjælp fra det intelligente to-mikrofonsystem tilpasser diktafonen sig til miljøet og omstændighederne omkring dig. Ikke alene frafiltrerer den støjen omkring dig, men den eliminerer også enhver lyd, der stammer fra håndteringen af diktafonen. Ikke engang lyden af din ånde kommer med på optagelserne.

Hvordan virker det? Med tre forskellige optagescenarier: Mikrofonerne bliver indstillet på baggrund af dine omgivelser, stille eller støjende. I et stille rum bruger DS-9500 den omnidirektionelle mikrofon, mens den i et larmende lokale anvender præcision til kun at fange din egen stemme. Transskriberingen bliver hurtigere og lettere, mens stemmegenkendelsen bliver mere præcis. I konferencescenariet optager diktafonen i stereo, så den talende bedre kan blive identificeret. Med MP3-format kan du nemt dele optagelsen direkte med andre.

Med i pakken får du også en docking station. Den gør det ikke alene enkelt og hurtigt at forbinde Olympus diktafonen med en PC, den er også perfekt til håndfri diktering. Hvis du optager i DSS-format kan du nemt redigere i dine lydfiler på computeren efter optagelsen.

WiFi giver endnu større fleksibilitet på farten
Den helt nye standard ved Olympus DS9500 er dens indbyggede WiFi-forbindelse. Det giver dig mulighed for at sende og dele diktater helt uden at være afhængig af kabel eller docking station. Det er især brugbart på farten. Du kan f.eks. bruge teknologien til hurtigt at koble diktafonen til din smartphone. Hvis du ikke har WiFi i nærheden, kan du stadig gemme optagelserne på den interne 2 GB hukommelse.

På denne måde kan du selv bestemme, hvordan du vil dele diktaterne med andre i din organisation. Du kan f.eks. lægge filer direkte i en delt mappe, eller du kan sende dem til bestemte modtagere via email. Dette gør samarbejdet med ODMS-softwaren, som følger med i pakken, lettere og mere smertefri.

Udover at gøre det nemt at sende dine diktater til transskription eller talegenkendelse giver den store LCD-farveskærm et nemt og hurtigt overblik. Små ikoner ved siden af lydfilerne viser deres status, så du aldrig glemmer at ufærdigt diktat.

Sikker diktering
Selv med den nye trådløse metode til at sende filer på er dine data yderst beskyttede. Alle diktater bliver krypteret før afsendelse. Og du er på flere måder på den sikre side. DS-9500 har tyveribeskyttelse, og du kan låse diktafonen mod andre med en PIN-kode.

Med Olympus DS9500 ved hånden er du langtidssikret. Det robuste hus giver ikke alene beskyttelse mod stød og knubs, det tåler også hyppig rensning med alkohol. Skydeknappen på siden er konstrueret til at kunne holde og leverer en nem og intuitiv betjening.

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.