Olympus DS-9000 System Edition

3.395,00 kr. 2.716,00 kr.
Udsolgt
SKU
V741021BE000

Olympus DS 9000 System Edition leverer udstyret til en effektiv diktering på kontoret og på farten. Diktafonen leverer med intelligent optagelse automatisk den rigtige indstilling til at diktere i alle miljøer, og med DSS-Pro formatet har du både mulighed for at redigere og kryptere diktatet.

OBS! Leveres uden software. Hvis du ikke har det i forvejen, anbefaler vi, du i stedet køber DS 9000 med software.

Den komplette dikteringspakke
Olympus DS-9000 System Edition er skabt til en effektiv og mobil diktering, så du kan arbejde effektivt overalt uafhængigt af tid og sted. Det intelligente optagesystem sørger for at indstille de to stereomikrofoner til dine omgivelser, hvilket sikrer rene og tydelige optagelser i ethvert miljø. Derfor er DS-9000 den helt rette trådløse diktafon til både transskription og talegenkendelse.

Diktafonen har tre forskellige optagetilstande, den kan skifte imellem. Hvis du er i et stille miljø, vil den sørge for at modtage lyd fra hele lokalet, så din stemme bliver fanget bedst muligt fra alle retninger. Hvis du til gengæld befinder dig i et mere støjfyldt rum, vil den skifte til en retningsbestemt optagelse, der filtrerer den omkringliggende larm fra. Du kan desuden bruge diktafonen til at optage møder og samtaler. Slå konferencescenariet til for at udnytte den fulde stereolyd, så man tydeligt hører, hvem der siger hvad.

Du har mulighed for at vælge at optage i både det dikteringsegnede DSS-Pro format eller de lettere tilgængelige PCM og MP3 lydformater. Hvis du f.eks. optager møder og skal dele optagelsen med de andre deltagere, kan MP3 være en fordel, mens DSS-Pro egner sig til et strømlinet dikteringsworkflow med transskription eller talegenkendelse.

Dikter effektivt overalt
Olympus DS-9000 leveres med et genopladeligt batteri, der leverer en kapacitet på over 10 timers effektiv diktering på en enkelt opladning. Du kan derfor nemt bruge diktafonen både på kontoret og på farten, hvilket sikrer dig den maksimale fleksibilitet til at arbejde der, hvor der er behov for det. 2 GB intern hukommelse sikrer dig rigeligt med plads til at gemme diktaterne, men hvis du skulle have brug for det, kan du tilføje op til 32 GB med et SD-kort.

Ved at optage i DSS-Pro formatet er det desuden nemt at redigere i dine diktater og tilføje informationer direkte på diktafonen. Slet dele, tilføj, sæt indeksmarkeringer og meget mere. Alt sammen ting der sikrer et glidende workflow, når du skal have diktaterne transskriberet.

Med sikkerheden i fokus
Hvis du har brug for at beskytte indholdet af dine diktater, kan du sikre dine DSS-Pro filer med militærstandarder inden for sikkerhed ved en 256-bit kryptering, som gør det stort set umuligt at dekode filen uden et password. Du kan desuden låse din diktafon ned med en personlig PIN-kode.

Materialerne beskytter desuden diktafonen mod både vand og støv, og du kan nemt holde den hygiejnisk ved at afspritte den regelmæssigt. Med metalbaserede ydre hus leverer desuden en god beskyttelse mod knubs, og skydeknappen på siden er testet til at kunne holde til hyppigt brug i flere år.

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.