Olympus DS-9000 Premium Kit

4.760,00 kr. 3.808,00 kr.
På lager
SKU
V741022BE000
   

Olympus DS 9000 Premium Kit indeholder alt, du behøver til en effektiv og professionel diktering. Med en trådløs diktafon, en docking station til opladning og overførsler og ODMS software til computeren er du klar til at diktere til transskription på ingen tid.

 

Leveres med ODMS software

Den komplette dikteringspakke
Olympus DS-9000 Premium Kit er den komplette løsning til din diktering med både diktafon, docking station og software til computeren.

Diktafonen er udstyret med et intelligent optagesystem, der justerer dine indstillinger, alt efter hvor du dikterer. To separate mikrofoner sørger for at frafiltrere forstyrrende støj fra både omgivelser, åndedræt og håndtering, så det indtalte bliver rent og tydeligt i optagelsen. Dette gør DS-9000 perfekt til både transskription og talegenkendelse.

Det fungerer ved, at diktafonen besidder tre forskellige optagetilstande. Du kan i stille miljøer, såsom enmandskontoret, fange mest muligt, ved at diktafonen slår den omnidirektionelle mikrofon til. Når baggrundsstøjen er højere, vil den skifte over til retningsbestemte mikrofoner, som sørger for at filtrere alt fra, der ikke kommer fra dig. Du kan også bruge diktafonen til at optage møder eller samtaler ved hjælp af konferencescenariet, der slutter stereolyd til, som gør det nemt at høre, hvem der sider hvad.

Skift frit mellem diktering med DSS Pro og lydoptagelsen til deling med andre via enten PCM eller MP3-format. DSS Pro kræver dikteringssoftware at afspille, mens PCM og MP3 kan afspilles i et almindeligt lydprogram.

Dikter effektivt overalt
Med i pakken får du den brugervenlige Olympus CR15 docking station, der gør det hurtigt og nemt at oplade din DS-9000 diktafon og overføre diktaterne til din computer. Det eneste, du behøver at gøre, er at sætte diktafonen i docking stationen, derefter gør den selv resten af arbejdet.

Du har på en enkelt opladning batteri nok til over 10 timers diktater, så du kan tage diktafonen med og diktere på farten. Det giver dig fleksibiliteten til at arbejde videre, når og hvor der er behov for det. Med 2 GB plads på den interne hukommelse har du også rigeligt med lagring til lydfilerne, og hvis du skulle have ekstra behov, kan du sætte op til 32 GB ekstra i med et SD-kort.

Den skræddersyede ODMS dikteringssoftware følger også med i pakken og gør dig i stand til ikke alene at afspille og redigere i dine dikterede DSS-filer, men også at opsætte et effektivt og strømlinet workflow, så du kan sende diktaterne videre til transskription ved f.eks. at lægge dem i delte mapper eller automatisk at sende dem til bestemte emails. Du kan desuden prioritere diktater, vedhæfte filer og kommentarer og meget mere, alt sammen ting der sikrer en effektiv og fejlfri dokumentation.

Du kan også redigere i dine diktater direkte på diktafonen ved at anvende DSS-formatet. Overskriv eller slet dele, indsæt ekstra midt i et diktat eller sæt indeksmarkeringer ved særlige steder og meget mere.

Med sikkerheden i fokus
DSS-formatet giver også yderligere fordele, især når det gælder sikkerhed og kryptering. Olympus DS-9000 anvender militærklasse 256-bit krypteringsstandarder, der gør dine diktater stort set umulige at afkode for uvedkommende, så dine klienters data er sikre. For at skærme endnu mere af kan du desuden låse din diktafon ned med PIN-kode.

Det er ikke kun dine filer, der er sikrede. Diktafonen er også konstrueret i særdeles holdbare materialer, der beskytter den mod støv og vand, samt den kan renses med alkohol. Huset er lavet af stødresistent metal, og skydeknappen på siden er ekstra slidstærk og tåler flere års brug.

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.