Olympus DS-9000

3.995,00 kr. 3.196,00 kr.
Udsolgt
SKU
V741020BE000

Olympus DS 9000 gør din diktering både fleksibel, effektiv og sikker, om du dikterer på kontoret, i bilen eller derhjemme. Beskyt dine diktater med kryptering, lad tydelige optagelser med de to højkvalitetsmikrofoner og frem for alt dikter overalt med det trådløse design og den interne 2 GB hukommelse.

 

Leveres med ODMS software

Intelligente og professionelle optagelser
Olympus DS-9000 leverer en tydelig og effektiv diktering til dit professionelle behov for god lyd og et nemt workflow. Et intelligent system med to mikrofoner justerer optageindstillingerne alt efter dine omgivelser. Det sørger for at frafiltrere forstyrrende støj, både fra omgivelserne og fra din håndtering og åndedræt.

Det virker ganske simpelt ved, at diktafonen har tre indbyggede optagescenarier. I stille opgivelser tænder den for den omnidirektionelle mikrofon, som sørger for at fange din stemme, ligegyldig hvilken position du har diktafonen i. Hvis der er mere baggrundsstøj, vil den skifte til mere retningsbestemte indstillinger, som peger hen mod din stemme og sorterer resten fra. Dette sikrer både en hurtigere transskription og en mere præcis talegenkendelse.

Hvis du anvender diktafonen til at optage samtaler eller møder, vil konferencescenariet sørge for at fange alt i en tydelig og ren stereolyd, så det er nemt at skelne mellem, hvem der taler.

Du kan frit vælge mellem at optage i det dikteringsspecialiserede DSS Pro format eller at skifte til de almindelige PCM eller MP3-formater, hvis du f.eks. ønsker at dele mødeoptagelser eller andre indtalinger med folk uden for organisationen.

Dikter effektivt overalt
Olympus DS-9000 leveres med et genopladeligt batteri, der giver dig over 10 timers diktering på en enkelt opladning. Det er derfor nemt at tage diktafonen med dig overalt, så du altid er klar til at fange tanker, ideer eller vigtige detaljer, hvor end det er nødvendigt. Den indbyggede hukommelse på 2 GB leverer rigelig plads til flere timers diktater, og hvis du skulle få brug for det, er der plads til op til 32 GB ekstra via et eksternt SD-kort.

Med den skræddersyede ODMS-software er det nemt at tilpasse og organisere dine diktater samt vedhæfte filer og kommentarer til dem. Slut diktafonen til din PC via USB-kabel og del bl.a. dine diktater med en sekretærgruppe via delte mapper eller sende dem automatisk til udvalgte modtagere via en email-opsætning. Du får ODMS med i pakken, så du er sat op til et gnidningsfrit workflow fra start.

Den store LCD-skærm på diktafonen gør det også nemt at overskue dine diktater og redigere i dem uden brug af ODMS på computeren. Indsæt en ny indtaling midt i en eksisterende, fjern unødvendige dele og meget mere, inden du sender dem til videre behandling via ODMS.

En mere sikker diktering
Det professionelle DSS Pro-filformat gør det ikke alene nemt at redigere i dine optagelser og tilføje relevant indhold. Du har også mulighed for at sikre dem med en 256 bit kryptering, som gør det umuligt for andre end folk i din organisation at lytte med. For at sikre dig selv endnu mere mod uønsket adgang kan du oveni låse din DS-9000 diktafon af med en PIN-kode.

Udover at beskytte dig mod indtrængende øjne, leverer diktafonen også en beskyttelse mod indtrængende partikler fra støv og vand, samt den tåler rensning med alkohol. Huset er lavet i robust metal, der tåler stød, og skydeknappen er konstrueret til at tåle mange timers brug uden at miste sin bevægelighed og funktionalitet. Du er med andre ord sikret mod det meste i mange år frem.

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.