Olympus DS 5500 System Edition

3.495,00 kr. 2.796,00 kr.
Udsolgt
SKU
V402122TE000

Olympus DS 5500 gør dig i stand til at diktere effektivt, når du har brug for det. Med den ergonomiske skydeknap kan du på ingen tid kan oprette og redigere i diktater med en håndevending.

 

**UDGÅET** Se det nuværende udvalg af Olympus diktafoner her

Pålidelig diktering lige i hånden
Olympus Digital Voice Recorder DS5500 leverer en sikkerhed og mobilitet, der gør din diktering både mere pålidelig og fleksibel - endda til en rigtig god pris. Du kan tage diktafonen med overalt, så du kan indtale og optage, hvor du har brug for det. Skydeknappen på siden sikrer dig en robust og intuitiv brugerflade, så du ganske enkelt kan diktere uden at skulle tænke over betjeningen. Du kan nemt få overblikket over både funktioner og lagrede diktater på det store display, og med tre funktionsknapper, der frit kan programmeres til dine favoritfunktioner, har du fri mulighed for at give DS 5500 dit personlige præg.

Det perfekte workflow
DS5500 optager i det teknisk overlegne DSS-format, der giver dig mulighed for at redigere i dine optagelser meget mere, end et standard lydformat tillader. Du kan f.eks. indsætte yderligere tale midt i diktatet eller slette og overspille uønskede eller upræcise segmenter. Sæt diktafonen i den medfølgende docking station, og den overfører automatisk dine filer til PC. Du kan derfor direkte fortsætte din effektive håndtering af dine diktater i din ODMS software. Med sikker opsætning af e-mail eller FTP kan du målrette modtagerne af dine filer. På denne måde kan du både strømline workflowet til effektiv og hurtig afskrivning fra dine sekretærer og samtidig bevare den høje sikkerhed, du kan have brug for.

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.