Flere visninger

Olympus DS 5500

2.495,00 kr ( 1.996,00 kr. Ekskl. moms )

Olympus DS 5500 betyder pålidelig mobil diktering, når du skal arbejde effektivt. Den er med skydeknap konstrueret til at gøre betjeningen ergonomisk og intuitiv, så du effektivt kan oprette diktater i høj kvalitet.

 

**UDGÅET** Se det nuværende udvalg af Olympus diktafoner her

Brand: Olympus

Lagerstatus: Ikke på lager

Varenummer: V402121TE000
Color:

Beskrivelse

Detaljer

Pålidelig diktering lige i hånden
Olympus DS5500 er den perfekte diktafon til dig, der ønsker pålidelig, sikker og enkel diktering til en ordentlig og overskuelig pris. Den leverer med sin skydeknap en intuitiv og ergonomisk betjening, der lader dig diktere fokuseret uden at skulle kigge på enheden for at ramme den rigtige funktion. Det store display giver dig nem adgang til alle filer og funktioner, så du hurtigt kan gøre din DS 5500 klar til at passe til dine behov. Med tre frie funktionsknapper kan du endda indstille den til at give dig endnu hurtigere adgang til dine favoritfeatures, så du kan arbejde hurtigt og effektivt, hver gang du dikterer.

Det perfekte workflow
Ved at optage i det teknisk overlegne DSS-format får du adgang til en række brugbare funktioner, såsom at indsætte yderligere eller slette dele midt i diktatet, hvilket normale filformater ikke giver adgang til. Sæt din DS5500 i den medfølgende docking station, og den overfører automatisk dine filer til PC. Det professionelle ODMS dikteringssoftware følger med i pakken, så du kan fortsætte din effektive håndtering af dine diktater på computeren.

Du kan f.eks. kommentere og give instrukser til dine diktater, vedhæfte relevante dokumenter eller prioritere og kryptere ekstra vigtige og følsomme oplysninger. Med sikker opsætning af e-mail eller FTP kan du målrette modtagerne af dine filer. På denne måde kan du både strømline workflowet til effektiv og hurtig afskrivning fra dine sekretærer og samtidig bevare den høje sikkerhed, du kan have brug for.

Levering og Betaling

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi modtager følgende kreditkort som online betalingsmiddel:

visa mastercard

Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.