Olympus DS-2600 + AS-2400 Starter Kit

3.595,00 kr. 2.876,00 kr.
På lager
SKU
V741030BE010
   

Olympus DS-2600 + AS-2400 Starter Kit er den komplette startpakke til at komme i gang med digital diktering og transskription. Du får både en DS-2600 diktafon og et AS-2400 sekretær sæt med tilbehør og software til at komme i gang. Du har med andre ord ikke brug for mere til en simpel og effektiv diktering.

Enkel og effektiv diktering
Olympus Starter Kit giver dig den komplette start til digital diktering med en DS-2600 diktafon og et AS-2400 sekretærsæt.

DS-2600 diktafonen er simpel og intuitiv og gør dig i stand til at diktere i høj kvalitet med det samme. Du betjener nemt dine optagelser med fire knapper på siden, og foran sidder et display med trykknapper, som giver dig hurtig og let adgang til et væld af brugbare og brugervenlige indstillinger, som gør din diktering både professionel og effektiv. Diktafonen leveres med et 2 GB SD-kort, som kan indeholde op til 300 timers optagelse, så du aldrig behøver at tænke på pladsproblemer.

Bedre arbejdsflow end nogensinde før
En effektiv diktering behøver også en effektiv afskrivning, så du får en hurtig og præcis dokumentation af vigtige informationer. Med i pakken hører både software til diktering og transskription, der gør dig i stand til hurtigt at gemme og overføre diktaterne til sekretæren, som kan arbejde meget mere effektivt i tekstprogrammet.

Afspilningen af diktatet foregår i baggrunden, så du ikke skal skifte vinduer for at styre play og pause. For at lette arbejdet får du også en RS 28H fodpedal med, så du nemt kan styre afspilningen med fødderne, mens du taster med hænderne. Når du er færdig med din transskribering, arkiveres optagelsen automatisk, mens du sender det færdigskrevne dokument videre.

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.