Olympus DS-2600

2.675,00 kr. 2.140,00 kr.
På lager
SKU
V741030BE000
   

Olympus DS-2600 gør det nemt for dig at blive mere effektiv med digital diktering. Det intuitive design og det store LED display giver dig let adgang til alle fordelene ved det professionelle DSS Pro-format. Og med den tilhørende DSS Player til PC er det simpelt at sende dine optagelser videre til transskribering.

Den naturlige vej til digital diktering
Olympus DS-2600 er skræddersyet til dig, der ønsker at få en nem og hurtig adgang til fordelene ved digital diktering. I stedet for at skrive alt ned på stedet, kan du med fordel indtale det på diktafonen for at gemme det til senere. Hvad end din profession er, kan du have brug for at få informationer ned hurtigt og effektivt uden at have pen og papir frem.

Ved at indtale i det teknisk overlegne DSS Pro-format får du adgang til en række funktioner, der giver dig endnu flere fordele ved diktering. Du kan tilføje ekstra eller slette uønskede dele midt i diktatet, sætte mærke ved vigtige afsnit og meget mere. Med i pakken ligger en licens til Olympus DSS Player Standard, som gør det nemt og enkelt at høre diktaterne igennem og redigere dem på din computer, inden du sender dem videre i systemet.

Diktafonen er nem at lære, og den er robust bygget, så du altid er klar til at diktere, også når du har øjnene rettet andetsteds. Skydeknappen på siden passer til din tommelfinger, så du hurtigt kan sætte optagelsen i gang eller på pause, stoppe den eller spole tilbage for at rette. LED-displayet lader dig nemt overskue, hvor du er i diktatet, samt alle detaljer omkring filnavn, længde, indeksmarkeringer af vigtige passager og meget mere.

Med lydkvaliteten i højsædet
DS-2600 er ikke alene skabt til at give dig en nem adgang til avancerede dikteringsmuligheder, men også til at give dig så rene og tydelige optagelser som muligt.

Derfor er diktafonen udstyret med to stereomikrofoner i høj kvalitet, og som også giver dig mulighed for at skræddersy optageindstillingerne til dine behov. Med dikteringsindstillingen er mikrofonerne indstillet til at fange din stemme, mens stødabsorberende filtre sorterer støjen fra din håndtering fra. Mødeindstillingen slår stereo til for at fange flere stemmer rent og klart, så det er tydeligt på optagelse, hvem der siger hvad.

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.