Flere visninger

Olympus DS 2500

1.975,00 kr ( 1.580,00 kr. Ekskl. moms )

Olympus DS 2500 er den ideelle håndholdte diktafon til dig, der har et behov for at diktere eller optage møder og interviews. Med sin store funktionalitet får du den perfekte kombination af kvalitet og pris.

 

**Udgået** Se udvalget af Olympus diktafoner her

Brand: Olympus

Lagerstatus: Ikke på lager

Varenummer: V403121SE000
Color:

Beskrivelse

Detaljer

Bliv mere effektiv med diktering
Olympus Digital Voice Recorder DS 2500 giver dig den ekstra effektivitet og fleksibilitet, du har brug for, når du vil maksimere din produktivitet på arbejdet. Med sit robuste design kan du optage dine ideer og diktater overalt, når du får dem, eller dokumentere dine møder og interviews på en enkel og problemfri måde. Betjeningen med trykknapper giver en intuitiv brugerflade, der gør dig i stand til at optage og redigere nemt og effektivt.

Rediger frit i dine optagelser
DS2500 optager i det professionelle DSS-format, der gør dig i stand til en bred vifte af muligheder for at redigere i dine diktater, så du kan være sikker på, at de sidder i skabet hver gang. Du kan indsætte yderligere tale midt i dit diktat, slette uønskede dele eller overspille områder, hvor du ønsker at forbedre diktatet. Du kan via USB overføre dine filer til PC, og med DSS Player kan du afspille, gemme og dele dine indtalte filer via en delt mappe med din sekretær, der nemt og effektivt kan afskrive dine færdige diktater.

Levering og Betaling

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi modtager følgende kreditkort som online betalingsmiddel:

visa mastercard

Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.