Olympus DR 1200 RecMic med ODMS

2.795,00 kr. 2.236,00 kr.
Udsolgt
SKU
V401131SE010

OBS!

 

UDGÅET. Her kan du kan finde lignende diktafoner fra Olympus.

Eller kontakt os for hjælp til at finde det rigtige produkt.

Dikter professionelt direkte på PC
Olympus DR 1200 giver dig med sin pålidelighed og funktionalitet en sikker og stabil diktering direkte på din PC via USB-stikket. Med sin retningsbestemte og støjreducerende mikrofon kan du i enhver situation indtale gode og letforståelige diktater til nem og hurtig afskrivning. Diktafonen er bygget til at holde til flittigt brug med ekstra holdbare kabler for at skåne dig for en løs forbindelse. Du har en intuitiv og ergonomisk betjening med solide trykknapper og trackball mus, som giver dig en fuldendt styring på din PC direkte med diktafonen.

Håndterer dine diktater til perfektion
Du får med Olympus DR1200 den professionelle ODMS dikteringssoftware, der giver dig et sikkert, enkelt og effektivt workflow fra indtaling til det afskrevne dokument. Du kan frit redigere i alle diktater, indsætte skrevne og indtalte kommentarer, vedhæfte relevante filer, prioritere særligt vigtige diktater og meget mere. Med automatisk opsætning af e-mail eller FTP kan du hurtigt og nemt sende de rette filer til den rigtige sekretær med alle vedhæftninger og prioriteringer. Alt dette er med til at skabe en glidende diktering igennem alle led, så det kan være den gnidningsfri og naturlige hjælp i dit daglige arbejde.

Vil du vide mere om Olympus RecMic? Læs vores blog om RecMic serien her

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.