Olympus DR 1200 RecMic

2.595,00 kr. 2.076,00 kr.
Udsolgt
SKU
V401131SE000

Olympus RecMic DR 1200 giver dig med sit ergonomiske design og en simpel betjening med trykknapper og trackball mus direkte kontrol på computeren, mens du dikterer. Du får samtidig en mikrofon i absolut topklasse, så du kan diktere med højeste kvalitet og effektivitet.

 

Leveres uden Olympus ODMS software. Køb DR 1200 med software her.

Professionel diktering direkte på PC
Olympus DR 1200 leverer en sikker og stabil diktering direkte på PC. Betjeningen med trykknapper og trackball mus er nem at anvende til at give dig en fuldendt og ergonomisk styring af din PC med diktafonen. Mikrofonen er retningsbestemt og støjreducerende, så du altid kan indtale gode diktater, der nemt kan høres af den, der afskriver. Også hvis du sidder i et rum med meget støj omkring dig. Diktafonen er med sine ekstra holdbare materialer bygget til at modstå mange timers brug, så svigtende funktioner eller løse forbindelser aldrig vil komme i vejen for dit arbejde.

Håndterer dine diktater til perfektion
Du kan med DR1200 i hånden frit redigere i alle dine diktater, indsætte skrevne og indtalte kommentarer, vedhæfte relevante filer, prioritere særligt vigtige diktater og meget mere. Med automatisk opsætning af e-mail eller FTP i ODMS kan du hurtigt og nemt sende de rette filer til den rigtige sekretær med alle vedhæftninger og prioriteringer. Alt dette er med til at skabe en glidende diktering igennem alle led, så det kan være den gnidningsfri og naturlige hjælp i dit daglige arbejde.

Vil du vide mere om Olympus RecMic? Læs vores blog om RecMic serien her

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.