Olympus DM-720

1.295,00 kr. 1.036,00 kr.
Udsolgt
SKU
V414111SE000

Olympus DM-720 er den fleksible diktafon, der giver dig optagelser i høj kvalitet til enhver situation. Hvad end du skal indtale en hurtig kommentar, du skal dokumentere en samtale eller et møde, eller du ønsker at gemme et foredrag eller en forelæsning, giver den dig et perfekt resultat med klar tale og lav støj.

Lydoptager til alle formål
Olympus DM-720 er en fantastisk fleksibel diktafon, der gør dig i stand til at optage enhver situation. De indbyggede stereomikrofoner er designet specielt til at fange stemmer, og ved at vælge scenarie kan du tilpasse lydoptageren til enhver situation. Ved at indstille den til diktering, kan du tale direkte ned i den, ved at sætte den til møde eller konference kan du optage samtaler og møder, og med den specielle zoom mikrofon kan du optage taler, foredrag og forelæsninger ved at vælge forelæsning som scenarie.

Zoom mikrofonen er ideel til at optage på stor afstand, hvor den opfanger en enkelt lydkilde. Den sorterer støj fra alle andre retninger fra, så du kun optager den person, du peger diktafonen hen imod. De andre indbyggede mikrofoner har til gengæld en bred optagevidde, så de fanger stemmer fra mange vinkler. Det gør diktafonen ideel til samtaler og møder, hvor du kan lægge den på bordet i midten.

Der følger en stativclips med, som du kan sætte under diktafonen, når den ligger på bordet. Det løfter mikrofonerne op i retning af ansigterne, så du får en renere og mere tydelig optagelse. Den fungerer lige så godt til at sætte diktafonen fast i en brystlomme, hvis du ønsker at optage håndfrit på farten.

Gør alle optagelser perfekte
Det er nemt at rette diktafonen ind til at give dig en endnu højere kvalitet i dine optagelser. Med manuelt optageniveau kan du hurtigt justere, hvor følsomme mikrofonerne skal være, så du hverken optager for højt og får skrattende lyd, eller for lavt så du ikke kan høre, hvad der bliver sagt.

Diktafonen har desuden en indbygget stemmebalance, som analyserer, hvor højt du optager stemmer, Hvis I er flere til stede, hvor nogle taler højt og andre lavt, udligner Olympus DM720 lydniveauerne, så alle lyder lige højt på optagelsen.

Med indbygget low-pass filter og støjudligning kan du indstille DM-720 til at sortere baggrundsstøj fra, så det, du ønsker at optage, fremstår endnu tydeligere. Det betyder, at du ikke slipper for at høre på computere, projektorer eller klimaanlæg, når du hører optagelsen igennem. Det skaber en renere lydkvalitet, hvor du altid kan høre, hvad der bliver sagt.

For at gøre afspilningen endnu mere effektiv, har du muligheden for automatisk at skære perioder med stilhed fra. Du afspiller kun de sektioner i optagelsen, hvor der bliver sagt noget. Det er ideelt, hvis du f.eks. lader diktafonen stå under pauser i samtaler og møder, eller hvis du har en tænkepause, mens du dikterer.

Gem dine optagelser på PC
Olympus DM720 fungerer ikke kun som lydoptager, men er også lige så nem at anvende på PC. Du kan slutte den hurtigt til computer uden kabel med det indbyggede USB-stik, som kan slås ud fra bunden af diktafonen. Du behøver hverken at installere eller konfigurere noget. Den indlæser sig selv som et almindeligt USB-drev, så du nemt og enkelt kan kopiere dine lydfiler over på din PC.

Hvis du skulle have brug for det, kan du på samme måde kopiere enhver fil fra computeren over på din Olympus diktafon. Med 4 GB lagerkapacitet har du plads til en del, og ved at sætte et MicroSD-kort i kan du få op til 32 GB ekstra. Det giver dig plads til over et års optagelser samlet. Så du løber ikke tør!

Diktafonen leveres med et genopladeligt Lithium-ion batteri, som giver dig op til 52 timers optagelse på en enkelt opladning. Du genoplader automatisk batteriet, når du slutter din Olympus lydoptager til computeren.

Levering

Leveringstid: 1-3 hverdage

Leverandør: Post Danmark / PostNord

Levering, erhverv: 25,- kr.

Afhentning, posthus/døgnboks: 25,- kr.

Levering, privat: 80,- kr.

Betaling

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:


Dankort Visa MasterCard MobilePay Apply Pay ViaBill

 


Betaling fungerer krypteret og sikkert via betalingsløsningen QuickPay.

Bestiller du som erhverv og ønsker at betale via faktura, kan du skrive til service@zinuss.dk eller ringe til 7022 4176. Vi besvarer telefoniske henvendelser alle hverdage kl. 10-12.

Alle fakturaer sendes som udgangspunkt med krav om forudbetaling.


Sikker Betaling

Zinuss anvender 3D-Secure til at beskytte dit køb, når du bestiller med kort.


3D Secure Betaling


Finansier dit køb med ViaBill

 

ViaBill

 

Med ViaBill har du følgende fordelagtige betalingsmuligheder.

- Det dit køb op i betalinger over 4- 24 måneder.

- Køb nu og betal først om 30 dage.


Betaling med ViaBill kræver, at du har konto hos ViaBill i forvejen eller opretter en ny.

Opret dig som kunde og læs mere om mulighederne på ViaBills hjemmeside.


PriceRunner Købsgaranti

Som medlem af PriceRunner får du dækket dit køb hos Zinuss med op til 50.000 kr., hvis der skulle gå noget galt med dit køb.

PriceRunner Købsgaranti

© Zinuss.